Yeni Malatyaspor’un genç yeteneği göreve hazır

Cumartesi günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu müsabakası hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Yeni Malatyaspor'da genç futbolcu Rahman Buğra...
Yeni Malatyaspor’un genç yeteneği göreve hazır

Cumartesi günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu müsabakası hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Yeni Malatyaspor'da genç futbolcu Rahman Buğra Çağıran İHA muhabirine iddialı açıklamalarda bulundu.

Arsinspor'dan büyük beklentilerle alınan Rahman Buğra Çağıran, görev verilmesi halinde terinin son damlasına kadar forması için savaşacağını söyledi.

"Terimin son damlasına kadar bu forma için savaşacağım"

Kendisini her şeyiyle lige hazır hissettiğini kaydeden Rahman, "Öncelikle buraya gelmemi sağlayan, bana güvenen gerek hocalarım, yöneticilerim, gerekse de bana oldukça sıcak davranan takımdaki abilerime teşekkür ediyorum. Burada hissettiğim duygular çok farklı ve güzel. Hem şehir olarak, hem de takım olarak bayağı bir iyi ortama geldiğimi düşünüyorum. Yani mutluyum. Gayet güzel bir ortam içerisindeyiz. Abilerimin, hocalarımın, yöneticilerimizin bize olan davranışı beni çok mutlu etti. Ben de inşallah görev verilirse sonuna kadar, terimin son damlasına kadar bu forma için savaşacağım" dedi.

"Diyorum ki neden olmasın"

Rahman, kendisini TFF 1.Lig için hazır hissettiğini de belirterek, "3. Lig'de forma giyerken, "neden olmasın" diye kendime sorardım. Ve buradayım. Diyorum ki, neden olmasın. İnşallah beklentilerin karşılığını vereceğim. Mersin maçıyla ilgili çok şey söyleniyor. Fakat bunları düşünmek yanlış diye düşünüyorum. Takım da bunun bilincinde. Hocalarımız da bunun bilincinde. Gerekli konsantrasyonu veriyoruz. İdmanda çalışmalarımız çok zevkli geçiyor. İnşallah Mersin maçını en ciddi şekilde, en güçlü şekilde sonuçlandırıp 3 puanı almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: