Yeni sayfa yeni başlangıç

TFF 2.Lig Beyaz Grup 10.hafta mücadelesinde 26 Cumartesi günü sahasında İnegölspor’u ağırlayacak. Kırklarelispor karşılaşmasıyla beyaz bir sayfa açan yeşil beyazlılar, İnegölspor’u da yenip düşme hattından kurtulmak istiyor.
Yeni sayfa yeni başlangıç

1922 Konyaspor, ligin 10.haftasında sahasında İnegölspor’u ağırlayacak. Kırklarelispor mücadelesiyle ilk deplasman galibiyetini alan yeşil beyazlılar, İnegölspor mücadelesi hazırlıklarını sürdürüyor.  10.haftadaki  rakibi İnegölspor karşılaşmasında da 3 puan ile ayrılmak isteyen yavru kartallar, beyaz sayfanın hakkını vererek düşme hattından kurtulmak istiyor.

İNEGÖLSPOR’A KARŞI GALİBİYET YOK

Ligin 10.haftasında karşılaşacak olan 1922 Konyaspor ve İnegölspor mücadelesi, yeşil beyazlılar adına büyük önem taşıyor. Kırklarelispor ile yeni bir sayfa açan yeşil beyazlılar, İnegölspor mücadelesinden de galip ayrılarak yükselişe geçmek istiyor.İki takım aralarında oynadığı 4 karşılaşmada ise yavru kartalların İnegölspor’a karşı hiç galibiyeti bulunmuyor. Bu oynanan 4 karşılaşmada İnegölspor 2 kez galip ayrılırken 2 kez de beraberlik elde etti. Oynanan 4 mücadelede 1922 Konyaspor rakip fileleri 2 kez havalandırırken kalesinde ise 4 gol gördü.