"Yeni sezonda da başarılı olacağız"

Atiker Konyaspor'un tecrübeli isimleri Ali Turan ve Dimitar Rangelov'dan iddialı açıklamalar...
"Yeni sezonda da başarılı olacağız"

Atiker Konyaspor'un tecrübeli isimleri Ali Turan ve Dimitar Rangelov, uzun bir tatil döneminin ardından yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtirken, hedeflerinin geçen yıl elde edilen başarıyı yeni sezonda da tekrarlamak olduğunu söyledi.

Sabah yapılan sağlık kontrolü sırasında açıklamalarda bulunan Ali Turan, "Yaklaşık 45 günlük bir tatil sürecimiz vardı ve bu süre gayet güzel geçti. Ama hem futbolu, hem Konya’yı hem Konyaspor’u özledik. Bugün toplandık ve sağlık kontrolünden geçtik. Yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız inşallah. Yarında kamp için yurtdışına gideceğiz. Bu kamp dönemleri biraz sıkıcı geçer. Mecbur böyle geçmek zorunda. Klasik çünkü sezon başı kampları biraz yorucu geçer. Ama bu sonuçta bizim işimiz. Özellikle sezon başı kampları iyi geçirmek zorundayız ki lig başladığında meyvelerini güzel bir şekilde alalım. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Geçen sene iyi bir Atiker Konyaspor izletmiştik. Bu sene de yine aynı şekilde kaldığımız yerden devam edip bunu devam ettirmek istiyoruz. Yeni gelen ve gelecek olan transferlerimiz var. Onlar da yavaş yavaş takıma adapte olursa iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

Turan, bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç ayrı kulvarda mücadele edeceklerini de sözlerine eklerken, "Geçen sene olduğu gibi bu senede hedeflerimiz var. Bu yıl daha zor ve yoğun geçecek. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz iyi bir takımız" şeklinde görüş belirtti. 

Bulgar oyuncu Dimitar Rangelov ise yaptığı açıklamada, "Önümüzde zorlu bir sezon var ve çok çalışmamız gerekiyor. Kamp çalışmaları için yarın Avusturya’ya gideceğiz. Çok çalışacağız ve bu sezonda ümit ediyorum ki geçen sezon olduğu gibi başarılı bir sezon çıkaracağız. Bir buçuk aydır arkadaşlarımı görmüyordum. Şimdi arkadaşlarımı görmekten dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir takım ruhuna sahibiz ve bu takım ruhuyla beraber çok iyi bir sezon çıkaracağımıza inanıyorum. Tabiki de zor olacak ama beraberinde çok eğlenceli olacak. Buradaki birçok takım arkadaşımız Avrupa'da oynama duygusunu ilk kez tadacak. Çok büyük ve çetin takımlara karşı oynama zevkine erişmiş olacaklar" görüşlerine yer verdi.