Yeni Sky Çevrimiçi TV Kutusunu Roku Çalıştıracak

Roku tescilli bir ticari markadır ve Roku Streaming Stick, Roku TV ve Roku Powered ise ABD ve diğer ülkelerde Roku, Inc.'in ticari markalarıdır.
Yeni Sky Çevrimiçi TV Kutusunu Roku Çalıştıracak

Sky Çevrimiçi TV Kutusu'nu geliştirmek amacı ile Roku® yayın platformunu kullanmak üzere şirketlerin stratejik bir anlaşma yaptığını açıkladı. Bugün açıklandığı gibi, Sky Çevrimiçi, tüketicilerin Sky'ın harika içeriğini denemek için geleneksel bir Sky üyeliği olmadan kullanabileceği, yepyeni, kolay ve esnek, bağımsız bir çevrimiçi TV servisidir. Gelecek aylarda, çevrimiçi video kütüphanesi Snap erişimi de bulunan Sky Çevrimiçi TV Kutusu aracılığı ile sizlerle olacak. Sky Deutschland, Roku Powered™ programı altında Roku ile ortaklığa giren ikinci uluslararası ödemeli TV sağlayıcısıdır.

Roku İçerik ve Hizmetler genel müdürü Steve Shannon “Sky Deutschland, tüketicilere yeni bir televizyon çağı açmak için interneti kucaklayan çok ileri görüşlü bir şirkettir” diyerek görüşlerini açıklamıştır. “Roku Powered programı, Sky Deutschland'ın yeni Sky Çevrimiçi yayın hizmetini çabuk ve uygun bir fiyatla tüketicilere getirmesine olanak veriyor.”

Sky Deutschland strateji başkan yardımcısı Alice Mascia “Roku, çok güçlü bir yayın platformu aracılığıyla harika kullanıcı deneyimi sağlayan eğlence yayınında bir lider,” diyerek görüşlerini açıklamıştır. “Sky Çevrimiçi TV Kutusu, Snap'ın ve yeni başlayan Sky Çevrimiçi'nin harika içeriğini HDMI girişine sahip herhangi bir TV ekranında görüntülemek üzere kolay ve esnek bir yol sunmanın yanı sıra Roku'nun yayın platformu aracılığıyla daha fazla uygulamaya da erişim sağlayacak.”

Roku Powered programı, Ödemeli TV hizmeti sağlayıcılarının Roku yayın platformunu lisanslayarak basit ve sezgiye dayalı bir kullanıcı ara yüzüne, sürekli yazılım güncellemelerine, geniş bir eğlence yayını yelpazesine ve düşük maliyetli yayın oynatıcılara erişebilmesini sağlıyor. Ödemeli TV hizmeti sağlayıcıları Roku Powered platformu sayesinde, pazarlama yapmak için zamanı hızlandırabilir, erişimlerini genişletebilir ve müşterilere yenilikçi bir eğlence deneyimi sunarak müşteri kaybını azaltabilir.

Roku Inc. Hakkında

Roku, eğlenceyi TV'ye getiren popüler bir yayın platformu yaratıcısıdır. Roku yayın oynatıcılar ve Roku Yayın Çubuğu™ Roku tarafından üretilmekte ve ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve İrlanda Cumhuriyeti'nde büyük bayiler tarafından satılmaktadır. Roku, ortak markaya sahip Roku TV modelleri yaratmak için kendi işletim sistemini TV imalatçılarına lisanslamaktadır. Roku, Roku Powered programı altında, ortak markalı yayın oynatıcılar aracılığı ile eğlence sunmak üzere internet kullanmak isteyen dünyanın her yerindeki Ödemeli TV hizmeti sağlayıcılara kendi yayın platformunu lisanslamaktadır. Roku, DVR'ın mucidi Anthony Wood tarafından kurulmuştur. Roku, merkezi Saratoga, Calif., ABD'de bulunan özel bir mülkiyettir.

Roku tescilli bir ticari markadır ve Roku Streaming Stick, Roku TV ve Roku Powered ise ABD ve diğer ülkelerde Roku, Inc.'in ticari markalarıdır.

Bu duyurunun orijinal kaynak dildeki metni, resmi ve geçerli versiyondur. Çeviriler sadece yardımcı olmak amacıyla sunulmuştur ve kanuni geçerlik sahibi tek metin olan kaynak dilde hazırlanan metin ile çapraz başvuru yöntemine göre incelenmelidir.