"Yeni Türkiye’nin hikayesi için yeniden ‘evet’ istiyoruz"

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, referandum çalışmaları kapsamında...
"Yeni Türkiye’nin hikayesi için yeniden ‘evet’ istiyoruz"

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, referandum çalışmaları kapsamında Yaylapınar Spor Tesisleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaylapınar Spor Tesislerinde düzenlenen toplantıya, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, meclis üyeleri, teşkilat mensupları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, yeni hükümet sisteminin gerekliliğine dikkat çekerek, "Hem siyasi manada hem de dış ülkelerle ilişkilerimizi geliştirmek anlamında sıkıntılarımızı, ekonomik ve iktisadi olarak daha güçlü olmamızı bu referandum gerçekleştirecek. Her zaman istikrarın önünde engel olan vesayetleri ortadan kaldıracak. Bunlar; askeri vesayet, yargı vesayeti, FETÖ vesayeti, bürokratik oligarşi vesayeti dediğimiz gitgellerle her zaman başımızı ağrıttığımız o vesayeti de sonlandıracağımız; 12 Eylül'leri, 15 Temmuz'ları bir daha evlatlarımızın yaşamaması için bu sisteme mecbur olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

"Bu sisteme mecburuz"

100 yıl önce batıya kayan güç dengelerinin şu anda doğuya kaymaya başladığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, "Bu güç dengelerinin değişimine paralel olarak Ortadoğu ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyada savaşlar, krizler ve kaoslar had safhada. Ülkemiz de ciddi saldırı altında. Esasen bu saldırılar yeni değil, 100 önce de saldırı altındaydık. 15 Temmuz'u ve 16 Nisan'ı, 100 yıllık geçmişimizden başlayarak değerlendirmek durumundayız. Bizler niye 15 Temmuz'u yaşadık ve niye 16 Nisan halk oylamasına ihtiyaç duyuyoruz? Onun için 100 yıllık hadiseleri çok iyi değerlendirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Başkan Toru ayrıca, bölgede yaptıkları yatırımlar ve imar çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

"Yeni Türkiye'nin hikayesi sizinle yazılacak"

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız vatandaşlara seslenerek, "sizinle yeni Türkiye'nin hikayesi yazılacak" diyerek, "Bu hikaye, bugüne kadar sizi yanıltmayan, size yalan söylemeyen, sizi her şeyin üstünde tutan AK Parti kadrolarının ve onun kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımızın milletimize sunduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir. Bu sistem özü itibariyle bugüne kadar yaşadığımız sorunların ortadan kaldırılmasıdır. İhtilal yaşamak istemiyoruz, muhtıra yaşamak istemiyoruz, ekonomik kriz yaşamak istemiyoruz. Bu bölgede milletimize göz dikenleri önce uyarırız ama göz dikmeye ve fitneye devam ederse gözünü oyarız. Şimdi karar zamanı. Siz bugüne kadar bizi utandırmadınız ve mahcup etmediniz. Bugün de mahcup etmeyeceksiniz. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. Yeni Türkiye'nin hikayesi için yeniden "evet" istiyoruz" diye konuştu.

"Yeni Türkiye’nin hikayesi için yeniden ‘evet’ istiyoruz"

"Yeni Türkiye’nin hikayesi için yeniden ‘evet’ istiyoruz"

"Yeni Türkiye’nin hikayesi için yeniden ‘evet’ istiyoruz"