Yenilmez armada!

Konya 2. Amatör’ü namağlup şampiyon olarak tamamlayan Havzanspor, kutlama yemeğinde buluştu. Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, her zaman iddialı olduklarını belirtirken, hedeflerinin BAL’a kadar yükselmek olduğunu söyledi
Yenilmez armada!

Konya 2. Amatör Küme’de 2016-2017 sezonu tamamlandı. 21 takımın katılımı ile 4 ayrı grupta oynanan ligde C Grubu’nda yer alan Havzanspor, bu yıl da fırtına gibi esti. Sezona güçlü kadrosuyla zorlu bir grupta mücadele ederek başlayan Havzanspor, oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeden namağlup şampiyon oldu. Havzanspor, bu başarısının ardından gelecek sezon Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek. Havzanspor, sezonu müthiş bir başarıyla tamamlamasının ardından şampiyonluk yemeği için Rixos Otel’de bir araya geldi. Yemekte doyasıya şampiyonluğu kutlayan mavi-beyazlılarda Başkan Fevzi Tezcan, futbolcular ve teknik heyet ile birlikte gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardı.

dsc_4823.jpg
ÖNCE SÜPER, SONRA BAL
Havzanspor Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, namağlup şampiyon olan ekibini gönülden tebrik etti. Kutlama yemeğinde konuşan Fevzi Tezcan, “Bir sezonu daha geride bıraktık. Bizim için çok mutlu ve güzel bir sezondu. Namağlup takımımız şampiyon oldu. Sezon başında güzel bir oluşumla arkadaşlarımızla toplandık. Bizlere söz vermişlerdi. Bu sezonu namağlup geçirelim diye. Bizleri kırmadılar ve güzel bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Birinci Kümeye çıktık. Ancak hedeflerimiz büyük. Asıl hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e kadar yükselmek. Bundan sonra her sene bir şampiyonluk hedefimiz. İyi bir yapılanma içine giriyoruz. Konya futbolunu daha fazla bir şeyler verebilmek için uğraş vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

dsc_4817.jpg
HOCA, OYUNCU GRUBUNA GÜVENİYOR
Takımın şampiyon olmasında önemli rol oynayan Şahin Şarlak da sezon başında hedeflerini şampiyon olarak koyduklarını söyledi. Şarlak, “Biz sezon başı başkanla görüşme yaptığımızda namağlup bir üst lige çıkmaktı amacımız. İyi bir oyuncu grubu elde ettik. Onlarla beraber iyi işler yaptık. Sonuçta da namağlup olduk. Çok mutluyuz. Bu takımın BAL’a kadar yolu var. Bizler de yola devam edeceğiz inşallah” dedi.

48 YAŞINDA 15 GOL ATTI
Havzanspor’un tecrübeli golcüsü Aydın Karaca ise bu sezonki şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:“48 yaşına geldim. Bu sezon da 15 gol attım. Arkadaşlarıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. Gerçekten işimi iyi yaptığıma inanıyorum. İyi bir forvet olduğumu da her zaman söylüyorum. Bu konuda hiçbir zaman mütevazi değilim. Çok mutlu bir sezon geçirdim. Şampiyon da olduk. Herkesin emeğine sağlık.”