Yenilmezler!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası, son haftaların formda iki takımı Atiker Konyaspor ve Kayserispor’un 3 puan mücadelesine sahne olacak. Konyaspor 7, Kayseri temsilcisi ise 8 maçtır yenilmiyor
Yenilmezler!

MAĞLUBİYETİ UNUTTULAR

Atiker Konyaspor ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 24 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, son haftalarda rakiplerine yenilmeyen iki takımın mücadelesi olacak.  Takımlar birbirine üstünlük kurabilmek için mücadele edecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma, Konyaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Zorlu müsabakanın sonucu merakla bekleniyor.

ANADOLU KARTALI 7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın gelişiyle çıkışa geçen Atiker Konyaspor, maç kaybetmiyor. Yeşil-beyazlılar, oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kasımpaşa, Erzurumspor ve Antalyaspor müsabakalarında 3 punla ayrılan Konyaspor, Akhisarspor, Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe ile berabere kaldı.Bu süreçte 13 puan toplayan Anadolu Kartalı, en son 15. haftada Trabzonspor’a 3-0’lık skorla mağlup olmuştu. 

KAYSERİSPOR KARAMAN İLE KAYBETMEDİ

Teknik direktör değişikliğiyle birlikte ivme yakalan bir diğer kulüp de Kayserispor, Hikmet Karaman yönetiminde yenilgi yüzü görmeyen Sarı-kırmızılılar, 8 maçtır kaybetmiyor. Kayseri temsilcisi, bu 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlikle 16 puan topladı. Kasımpaşa, Akhisarspor, Fenerbahçe ve Göztepe’yi yenmeyi başaran Kayserispor, Erzurumspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılı kulüp en son 14. haftada Trabzonspor’a 2-0 yenilmişti.