Yerel medya BLOBR'da buluşuyor

YENİ HABER - MERVE ATEŞ
Yerel medya BLOBR'da buluşuyor

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü  basın yayın alanında yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Blobr ile yerel haber siteleri, kendilerini daha geniş kitlelere duyurabilecek, hem de sitelerine trafik sağlayarak, ziyaretçi ve takipçilerini artırabilecek.

 

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yerel medyayı ve blogları portal projesi ile ortak platformda bir araya getiriyor. “Blobr” adıyla yola çıkan proje ile yerel haber siteleri, bloglar ve portalların güçlerini birleştirerek geniş kitlelere ulaşmaları hedefleniyor.

 

3 BİN HABER SİTESİ AYNI BLOGDA

Dünyada başarılı örnekleri olan ve Türkiye’de  ilk olacak portal projesi dijital ortamda kaliteli içerik üreten yerel medyanın ve blogların sesini tüm Türkiye ve dünyaya daha iyi duyurabilmesini, daha geniş kitleler tarafından takip edilebilmesini sağlamayı amaçlıyor.

 

TEK BİR PLATFORM BİR ÇOK İÇERİK

 Başlangıçta Türkiye sonrasında ise tüm dünyaya seslenmeyi amaçlayan bütünleştirici portal projesi “blobr” ile, internet ortamında içerik medya, siyaset, kültür-sanat, spor, tasarım gruplarının kaliteli içeriklerini tek bir platformda tanıtarak ziyaretçi trafiklerini artırması da hedefleniyor.

 

ZİYARETÇİ VE TAKİPÇİ ARTIŞI SAĞLAYACAK

Blobr’a dahil olan yerel haber siteleri, portallar ve bloglar bu sayede Türkiye’nin en köklü ve prestijli kurumlarından olan BYEGM’nin şemsiyesi altında hem kendilerini daha geniş kitlelere duyurabilecek, tanıtabilecek; hem de sitelerine trafik sağlayarak, ziyaretçi ve takipçilerini artırabilecek.4 bin blog, 3 bin  yerel haber sitesi ve portalın yer aldığı platforma https://blobr.comadresinden ulaşabilirsiniz.