Yeşil beyazlılara taraftardan tam destek

Süper Lig’in 8.haftası İttifak Holding Konyaspor, Yeni Malatyaspor mücadelesiyle sona erdi. Yeşil beyazlıların ilk dakikalardan yediği kırmızı kart ile mücadele beklenmeyen bir skor ile sonuçlanırken Konyaspor 7 karşılaşma sonra sahasında mağlup oldu.
Yeşil beyazlılara taraftardan tam destek

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 8.haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Mücadele yeşil  beyazlıların beklenmedik hatası sonrasında kırmızı kart gören Serkan Kırıntılı, takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşma 2-0’lık Yeni Malatyaspor galibiyetiyle sonuçlanırken Anadolu Kartalı 7 mücadele sonrasında evinde maç kaybetti. Bu sonuçla Konuk ekip Yeni Malatyaspor puanını 13'e yükseltirken, Konyaspor ise 12 puanda kaldı.   

KONYASPOR 7 AY SONRA EVİNDE MAĞLUP

Lig’in 8.haftasında Konyaspor ve Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Mücadelede beklenmedik hatalar olunca yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 2-0  mağlup ayrıldı. En son evindeki mağlubiyetini 7 Mart’ta Rizespor karşısında alan Anadolu Kartalı, 8.haftada Yeni Malatyaspor ile oynanan mücadenin 2-0 sonuçlanma ile 7 ay sonra evinde mağlup  oldu.

TARAFTARDAN TAM DESTEK 

Mücadelenin ilk yarısında yapılan hatalar ve ilk dakikalarda gelen kırmızı kart, karşılaşmanın seyrini oldukça değiştirdi. Ancak taraftar, mücadelenin ilk yarısından son dakikasına kadar takımın arkasında durmasıyla oldukça etkili bir davranış gösterdi. Maç sonrasında ise Konyaspor’un mağlup olmasının en büyük etkenlerinden biri Serkan Kırıntılı’nın kırmızı kart yemesiydi. Ancak taraftar takımın arkasında durarak örnek bir davranış gösterdi ve mücadele sonunda takımı yanına çağırdı. Taraftar, soyunma odasından tezahüratlarla getirdiği Konyaspor file bekçisi Serkan Kırıntılı’nın da arkasında durdu.