Yeşilçam’ın en güzel kadınları

Yeşilçam dendi mi akla o dönemlerdeki çekilen filmler, çocukluklarımız geliyor. En önemlisi de bizim hayatımıza renk katan o filmlerin başrollerinde olan güzel Yeşilçam kadın oyuncuları geliyor.
Yeşilçam’ın en güzel kadınları

Güzellikleri ile hala daha günümüzde bile sürekli gündem olan Yeşilçam kadın oyuncuların en güzellerini, en sevilenlerini sizler için hazırladık. Size göre Yeşilçam’ın en güzel kadını kim?

Türkan Şoray

Yeşilçam filmi dendi mi akla belki de akla ilk gelen bir isim var. Türkan Şoray güzelliği ve oyunculuğu ile UNESCO tarafından en çok filmde rol alan kişi unvanına sahip hem çalışkan hem de güzelliğin en büyük örneklerinden.

1-turkan-soray-001.jpg

Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu bir diğer Yeşilçam güzellerinden kariyerine 2000‘lerin başlarında veda etse de Yeşilçam’ın kadrolu güzellerinden Yeşilçam dendi mi gözlerimizin aradığı isimlerden biridir. Gülşen Bubikoğlu.

2-gulsen-bubikoglu.jpg

Filiz Akın

Yeşilçam’ın bir diğer güzellerinde olan kadın oyuncumuz Filiz Akındır. Filiz Akında güzelliği ile başımızı döndüren Yeşilçam güzellerinden.

3-filiz-akin.jpg

Banu Alkan

Nam-ı değer Afroditimiz bu listeye almasak olmazdı. Güzümüzde zaman zaman yaptığı açıklamalar ile gündem olsa da bize göre hala daha güzelliğinden asaletinden bir şey kaybetmeyen Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından.

4-banu-alkan.jpg

Fatma Girit

Fatma Girit’i Bu listeye almasak olmazdı. Mavi gözleri ve beyaz teni ile herkesi büyüleyen Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biridir.

5-fatma-girit.jpg

Hülya Koçyiğit

Hala daha günümüzde bile güzelliğinden söz ettiren Yeşilçam güzellerinden biri olan Hülya Koçyiğit’e Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından

6-hulya-kocyigit.jpg

Perihan Savaş

Günümüzde oyunculuğu bırakmamış hala daha oyunculuğu ve güzelliği ile insanları etkileyen Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biri olan Perihan savaşı bu listeye koymasak olmazdı. Oyuncu en son Dilek Taşı dizisinde rol aldı.

7-perihan-savas.jpg

Etiketler :