Yeşim Salkım :'Ne mutlu ki Erdoğan var'

Antalya'da ki demokrasi nöbetine katılan sevilen şarkıcı Yeşim Salkım,sahneye çıkarak yaptığı konuşmasında 'Ne mutlu ki Erdoğan gibi bir liderimiz var'dedi.
Yeşim Salkım :'Ne mutlu ki Erdoğan var'

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım Antalya'daki demokrasi nöbetlerine katıldı.Ünlülerin vatandaşlarla buluştuğu nöbette Salkım,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran memleket sevdalıları arasında birçok ünlü isim de vardı. Geceye Vatan Şaşmaz, Ece Erken, Yeşim Salkım, Mustafa Ceceli, Bengü, Murat Dalkılıç, Alişan, Nihat Doğan, Kutsi, Berkay, Berdan Mardini, Sefa Doğanay, Doğuş, İntizar, Serkan Kaya, Berksan ve Davut Güloğlu katıldı.

"ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM"

Sahneye çıkan Yeşim Salkım, "Bu ülkede dünyaya geldim ve evlatlarımı bu ülkede dünyaya getirdim. Her karışını çok seviyorum. Bir şey anladım ki bizim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere ihtiyacımız var. Ne mutlu ki Erdoğan gibi bir liderimiz var. Meydanları boş bırakmaya benim de niyetim yok. Ne mutlu Türküm diyene!" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Takvim