Yetim öğrencilere ‘Dost Eli’ uzandı

Dost Eli Derneği ‘Okulumda yanımda olur musun?’ isimli bir proje ile Konya merkez ve ilçelerindeki 4 bin öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulunuyor.
Yetim öğrencilere ‘Dost Eli’ uzandı

Dost Eli Derneği gerçekleştirdiği kırtasiye yardımlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Dernek 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içerisinde eğitime devam edecek olan 4 bin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisinin kırtasiye, giyim ve ayakkabı ihtiyacını gideriyor. Yapılan yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Dost Eli Derneği Başkanı Mehmet Seçer, yıllardır devam ettirdikleri hizmetin her geçen yıl büyüyerek devam ettiğini söyledi.  Bilgili ve kültürlü bireyler yetişmesi için eğitim ve öğretimin önemli olduğunu belirten Başkan Seçer, bağışçılardan gelen destekle yardıma muhtaç çocukların yanında olduklarını vurguladı.

4-1-6-001.jpg

HEDEF 4 BİN ÖĞRENCİ

Geçen yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ‘Okulumda yanımda olur musun?’ isimli bir proje imzaladıklarının altını çizen Başkan Seçer, “Bu proje ile Konya merkez ve 28 ilçede yaşayan çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ve yetim çocukların kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Büyük beğeni kazanan bu projede bu yıl 4 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

4-1-1-007.jpg

100 TL İLE DESTEK OLUNABİLİR

19-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan projeden Dost Eli Derneği merkezinde kırtasiye, yazlık ve kışlık giyim, ayakkabı ve seviyelerin uygun kitap ve oyuncak hediyelerini verileceğini belirten Başkan Seçer, “Yine öğrenciler için düzenlenen gezi programı ile birlikte yemek ikramı da yapılacak. Hayırsever vatandaşlarımız çocuklarını hayallerini gerçekleştirmek için 100 TL tutarındaki kırtasiye yardımına destek sağlayabilirler” şeklinde konuştu.

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ

4-1-4-002.jpg

4-1-3-007.jpg