Yetimler yararına filografi sergisi açıldı

Konya İHH Yetim Dayanışma Günleri kapsamında yetimler yararına filografi sergisi açtı. Filograf Mülkiye Aslan ve arkadaşlarının eserlerinin yer aldığı sergi birbirinden güzel çalışmaları içeriyor.
Yetimler yararına filografi sergisi açıldı

Konya İHH İnsani Yardım Derneği Yetim Dayanışma Günlerinde gıda, sağlık, eğitim gibi çeşitli alanlarda yardım çalışmalarına devam ederken yetimler yararına düzenlenen filografi sergisini de ziyarete açtı. Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen sergi açılışında konuşan Konya İHH Başkanı Hasan Hüseyin Uysal “Yetimler için, insan için, insana değer çalışmalarından ötürü Mülkiye Arslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yetimler yararına açılan sergiden bahseden Uysal “Burada sergilenen eserlerden elde edilen kazanç yetim yavrularımız için bağışlanacak. Dünyanın dört bir tarafında çalışmalar yürüten İHH ekipleri yetimlerle beraber oynuyor, eğleniyor, vakit geçiriyor. Yetim ailelerine geçimlerini sağlayacak kalıcı eserler bırakıyorlar. Bu çalışmaya gönülden katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yetimler İçin

Filograf Mülkiye Arslan bir yetime umut olmaktan bahsederek “Nice duygu ve düşüncenin çivi ve telle buluştuğu filografinin kalbi bu sefer yetimler için çarptı.” dedi.

Yetimler yararına düzenlenen Filografi Sergisi Kule Site AVM’de 29-30 Nisan günlerinde ziyaret edilebilir.