Yiğit Bulut'tan AP'ye sert tepki: 'Bu karar yok hükmündedir'

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut twitter hesabından Avrupa Parlamentosu'nun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak nitelendiren kararını değerlendirdi.
Yiğit Bulut'tan AP'ye sert tepki: 'Bu karar yok hükmündedir'


Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Avrupa Parlamentosu’nun sözde soykırım tasarısını kabul etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Bulut yaptığı açıklamada, "AB Parlementosu çok istiyorsa, İspanyolların, Portekizlilerin, İngilizlerin, Fransızların; Amerika ve Afrika kıtalarında nasıl katliam yaptıklarını araştırarak işe başlasın." dedi. 
 
İşte Bulut'un o açıklamaları; 
 
SÖMÜRÜ VE KATLİAMLARLA SERMAYE BİRİKİMİ YAPARAK BUGÜNLERE GELEN AVRUPA, BİZİ KENDİSİ İLE KARIŞTIRMASIN ! AVRUPA'DA ORTAÇAĞ'DAN İTİBAREN YAPILAN HER DUVARDA SÖMÜRÜ VE KATLİAMLARIN İZİ VARDIR ! EMEK VE İNSAN SÖMÜRÜSÜNÜ "SÖMÜRGECİLİK" ADI ALTINDA PAKETLEYİP ÜSTÜNE DEVLETLER KURAN BENİM ATALARIM DEĞİL ! AMERİKA KITASINI, AFRİKA KITASINI, ORTADOĞU VE İSLAM COĞRAFYASINI YILLARCA SÖMÜREN VE KAN-GÖZYAŞINA SEBEP OLANLAR BENİM ATALARIM DEĞİL ! BİZLER GİTTİĞİ YERE EŞİTLİK, KARDEŞLİK, İNSANLIK, ÖZGÜRLÜK GÖTÜREN BİR GEÇMİŞTEN GELİYORUZ. AB PARLAMENTOSU ÇOK İSTİYORSA, İSPANYOLLARIN, PORTEKİZLİLERİN, İNGİLİZLERİN, FRANSIZLARIN; AMERİKA VE AFRİKA KITALARINDA NASIL KATLİAM YAPTIKLARINI ARAŞTIRARAK İŞE BAŞLASIN ! O DA YETMEZSE 1930-1945 ARASINDA AVRUPA KITASINDA DİN AYRILIĞI YÜZÜNDEN YAPILAN KATLİAMLAR İLE ARAŞTIRMASINI SÜRDÜRSÜN, ONLAR DA YETMEZSE; AVRUPA'NIN GÖBEĞİNDE BOSNA'DA 200 BİN MÜSLÜMANIN SADECE VE SADECE MÜSLÜMAN OLDUKLARI İÇİN NASIL KATLEDİLDİĞİNİ SORUŞTURARAK VE BİR ÖZÜR BELGESİ OYLAYARAK DEVAM ETSİN ! BİZİM GEÇMİŞİMİZDE ALLAH'A ŞÜKÜR YERE BAKACAĞIMIZ BİR GÜNÜMÜZ YOK ! YERDEN BAŞINI KALDIRMAMAMASI GEREKENLERİN, BÖYLE BİR PİŞKİNLİK VE UTANMA YOKSUNLUĞU İÇİNDE ALDIKLARI BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR !
160420151731518820452_3.jpg