Yıldırım: Terörü ülke gündeminden çıkarmak için ahdettik

Başbakan Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Terör belasını bu ülkenin gündeminden çıkarmak için ahdettik. Şehirleri hain terör odaklarından temizledik, temizliyoruz." dedi.
Yıldırım: Terörü ülke gündeminden çıkarmak için ahdettik

Başbakan Binali Yıldırım, "79 milyon vatandaşımız müsterih olsun ki tüm gayretimiz huzur ve kardeşliğimizin daim olmasıdır. Terör belasını bu ülkenin gündeminden çıkarmak için ahdettik. Gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz, şehirleri hain terör odaklarından temizledik, temizliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam alemininRamazan Bayramı'nı kutladı.

Huzur ve dayanışmanın yaşandığı, bir ve diri olmanın anlam bulduğu günün geldiğini ifade eden Yıldırım, bu kutlu günlerde uzakların yakın olması, dostlukların pekişmesi ve küslüklerin son bulması temennisine bulundu.

Vatandaşlar evlerinde güven içinde olsun diye bir an dahi düşünmeden kendini feda eden, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan yürüyen, "Onlar ölü değildir, onlar diridirler fakat siz bilemezsiniz" müjdesine mazhar olan şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yıldırım, Allah katındaki en üst mertebelerden olan gazilik mertebesine ulaşan gazilere de hayırlı ve bereketli ömür diledi.

"Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçen bir Türkiye var"

"79 milyon vatandaşımız müsterih olsun ki tüm gayretimiz huzur ve kardeşliğimizin daim olmasıdır. Terör belasını bu ülkenin gündeminden çıkarmak için ahdettik. Gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz, şehirleri hain terör odaklarından temizledik, temizliyoruz" diyen Yıldırım, şunları kaydetti:

"Sizlerden bir dua da Gazze’de, Suriye’de ve dünyanın farklı bölgelerinde aynı gönül dilini konuşan kardeşlerimizin yaşadığı acı ve sıkıntıların son bulması için istiyorum. Huzur, barış ve kardeşliğin 5 kıta, 7 iklimde egemen olması için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. 14 yıl önce başladığımız kutlu yürüyüşümüz devam ederken her zamankinden daha güçlü bir Türkiye var bugün. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye her alanda kalkınmış. Tüm dünyada mazlumların umudu, kimsesizlerin sesi olan, gündem belirleyen, bayrağı 5 kıtada dalgalanan, milletini vesayet ve yasaklardan uzaklaştıran, demokrasiye inanan ve onu yücelten, üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçen bir Türkiye var bugün."