Yılmaz Vural: Kendimi Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum

Türkiye'de 26 takım çalıştıran Türk futbolunun renkli teknik direktörü Yılmaz Vural, kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzettiğini söyledi.
Yılmaz Vural: Kendimi Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum

Türk futbolunun renkli teknik direktörü Yılmaz Vural, Habertürk TV'de yayınlanan "Akılda Kalan" programında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

26 FARKLI TAKIMDA ÇALIŞTI

"Türkiye kendine gülmeli, bu istikrarsızlığın nedeni. 26 farklı takımda çalıştım. Ben şimdi doğru yapmak istiyorsam, ben işimi 4 tane Dünya Kupası alan bir ülkede öğrendim. Bana yoldaki vatandaş diyor; Biz neden yapamıyoruz bu ülkede para var, imkan var? Bu ülkede sistem değişmeli artık."

KENDİMİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A BENZETİYORUM

"Ben kendimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum. Nasıl Tayyip Erdoğan istiyorsa sistemin değişmesini, ben de bu ülkede sistemin değişmesini istiyorum müsaade edin de futbolda da ben olayım."

"İnsanların bu şeyleri hoşuma gidiyor. Kendimle barışık bir insanım. Ben insanımı her şeye layık görüyürum . Futbolu bu işi bilmeyen insanlara bırakamayız. Her meslek kendi içinden gelenlerle yönetilmeli. Bu ülkede bir şeye talip oluyorsun ama olmuyor."

15 sene önce gece anlaştığım takımla beni bitirmeye çalıştılar. Ben neden dışarıda kalıyorum. Bu benim kaybım değil, şu ülkeye geldik. İstedik ki bir şeyler yapalım, niye bizi üst seviyede görevlere layık bulamadılar? CV ile bu ülkede iş yapılamayacak mı diyor öğrenciler. Mesaj şu; Bu ülke 15 Temmuz'da gördü liyakatla iş yapılamalı... Türkiye artık alaturka halini bıraksın, bu ülkenin 18 milyon çocuğunu spora sokalım. Futbol sistemi değişsin futboldan gelenlere müsaade etsinler."