Yılmaz Vural'dan FETÖ açıklaması

Fetullahçı Terör Örgütü’nün futbol yapılanmasına dair her geçen gün yeni bir itiraf ortaya çıkarken konuyla ilgili Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural da açıklamalarda bulundu.
Yılmaz Vural'dan FETÖ açıklaması

Vural, 'Bazı kişilerin nasıl bir yerlere geldiğini görüyorsunuz, hepimiz izliyoruz. Biz onların içinde olmayı seçmedik' diye konuştu.

Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural, yenisafak.com'a Fetullahçı Terör Örgütü'yle ilgili önemli mesajlar verdi.

Vural, yaptığı açıklamada FETÖ'yü kastederek 'kimlerin nasıl bir yerlere geldiğini görüyorsunuz, hepimiz izliyoruz. Biz hiçbir zaman onlarla olmayı seçmedik.' dedi. Türkiye'de bir çok kişinin önünün kesildiğini ifade eden Vural, FETÖ yüzünden CV'lerin bir işe yaramadığını aktardı.

'Biz hep çizgimizi koruduk ve onlarla olmayı seçmedik' diyen Vural, 'bir kulüple anlaştığınızda buna engel olan kişiler oldu mu?' sorusuna ise cevap vermekten kaçındı.

Primler FETÖ'ye gitmiş!
Bilindiği üzere önceki günlerde FETÖ'nün Futbol İmamı olarak bilinen Said Alpsoy, bu yapının futbola sızdığını ve buradan maddi gelir elde ettiğini ifade etmişti. Alpsoy, Dünya Kupası'nda 3. olan milli takımın bazı futbolcularının aralarında para topladığını ve Arif Erdem aracılığıyla bu yapıya ulaştırdığını söylemişti.

Elebaşı Hakan Şükür!
1992-94 yılları arasında Galatasaray forması giyen Mustafa Kocabey de önceki günlerde verdiği bir röportajda FETÖ'nün Galatasaray'da yapılanmaya çalıştığını ve bunun da Hakan Şükür tarafından yapılmaya çalışıldığını belirtmişti.