Fatma Betül Felhan

Fatma Betül Felhan

YOK ETMEYE GELİRKEN YOK OLMAK!

YOK ETMEYE GELİRKEN YOK OLMAK!

Ortadoğu cennetini kabusa çeviren güçler!

Ortadoğu üzerinde hep bir pay çıkarma olmuştur. Belki de dünya kurulalı bu cennet topraklara sahip olunmak istenmiştir. Ve her zaman yakıp yıkılmaya mahkum olmuştur. Ama şöyle bir baktığımız zaman şimdiye kadar en büyük kıyıma Ortadoğu sahne olmaktadır. Kadın, çocuk, yaşlı demeden herkes bu kıyımın içinde. Neden peki? Neden hep sünni Müslümanlar ölüyor?

 

Avrupa ve onun aveneleri hep bir plan içerisinde. Son zamanlarda bu planların içerisine Türkiye’yi de almak istedikleri kesin. Müttefikimiz gibi görünen en büyük düşmanımız ABD PYD denen belanın artık bir terör gücü olmadığını söylüyor. Ve Türkiye ile Ortadoğu arasında bir Kürt koridoru açmaya çalışıyor. Tek sebebi Türkiye’nin mazlum Müslümanlara yetişememesi ve gelişmemesi. Eğer Türkiye bölgeden uzaklaşırsa istedikleri gibi at koşturacaklar. İran’ın da desteğiyle bu bölgedeki bütün Sünni Müslümanları katledebilecekler. İran’ın Müslümanlığını konuşmaya bile gerek yok.

 

Güzel Şam bölgesi harap oluyor ey Müslümanlar! Ne zaman uyanacaksınız. Ne zaman mehdi beklemek yerine kendinizin asıl mehdi olduğunu fark edeceksiniz?

Ölüm en güzel uyanma şeklidir. Ama uyuşmuş bedenleriniz ölümle bile uyanmıyor. Uyanın ey Müslümanlar! Rabbimiz bize demiyor mu başınıza gelen kötülük kendi nefsinizdendir diye. Asırlarca Müslümanlar üzerinde oyunlar oynandı ve biz bu oyunlara kandık. Allah-u Teala “Müslümanlar ancak kardeştir.” Derken biz birbirimize düştük. Sırf farklı görüşten olduk diye birbirimizi öldürdük. İstenilen buydu ve biz yerine getirdik. İradesizliğimiz yüzünden Müslümanca bir hayat yaşamadığımız için.

 

İslam bize bir yaşam tarzı sunar. İslam’ı sadece ibadete has bir gelenek haline getirdik. Çarşıda İslam yok, okulda İslam yok sadece namazda İslam var, Oruçta İslam var. Müslüman kardeşlerim işte biz bu yüzden kaybettik. Ne tam Müslüman olabildik ne de Avrupalı ortada kaldık. Safsız kaldık ve sonunda bertaraf edilmek istendik. İçin özü bu. Ama artık uyanma vaktidir. Uyanmamız şart oldu. Bizi bizde boğmaya kalkışanları kendi kanımızda boğma zamanı geldi.

 

Bütün Müslüman ülkelerinde savaş var. Ve bu savaşın Türkiye’ye sıçramasını isteyen sözde Müslüman bir İran ve onun kafir yandaşları var. Ama Türkiye yani son İslam diyarı düşmeyecek Allah’ın izniyle düşürülmesine izin vermeyeceğiz hem de  bunu Mısırlı, Şamlı, Iraklı olarak izin vermeyeceğiz.

 

Unutmayalım kafirlerin planları varsa Allah’ın da daha üst bir planı var. Yılmak yok, ümitsizlik yok. Allah’ın emaneti omuzlarımızda. Daha dik yürüme vaktidir vakit. Bizi yok etmeye gelenlerin bizde yok olma vaktidir.

Vesselam....

                                                                                              Fatma Betül FELHAN 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Betül Felhan Arşivi
SON YAZILAR