Yöndem'den skandal: Gay rolünü oynarım

ATV'nin “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasının yüksek maaşlı sunucusu Selçuk Yöntem'in Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda filmlerde gay rolünü oynamak istediğini itiraf etti.
Yöndem'den skandal: Gay rolünü oynarım

 "Gerilla annesi olmak istiyorum" diyen ATV oyuncusu Füsun Demirel'in ardından tepkilerin odağında yer alan ATV'nin “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasının yüksek maaşlı sunucusu Selçuk Yöntem'in Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda filmlerde gay rolünü oynamak istediğini itiraf etti. Gerilla itirafından dolayı Füsun Demirel'i kovan ATV'nin Yöntem hakkında ne yapacağı anlaşılan uzun süre merak konusu olacak.

Cumhuriyet'e verdiği demeçte "Gerilla annesi olmak istiyorum" diyen ATV oyuncusu Füsun Demirel'den sonra bir skandal daha patlak verdi. ATV’de yayımlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasının sunucusu Selçuk Yöntem, Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda skandal açıklamalarda bulundu. Yöntem, dizi ve sinemalarda rol ayrımı yapmadığını vurgulayarak, gay olmak istediğini söyledi.

İşte röportajdaki o ifadeler…

ROL AYIRT ETMEZ, HER ŞEYİ OYNARMIŞ

-‘Hayatta oynamam!’ dediğiniz bir rol var mıdır?

Kimse asla ‘Ben bunu oynamam’ diye bir laf etmesin. Yukarıdan öyle bir sopa yer ki; o rolü de oynamak zorunda kalır!

-‘Gay de olurum, soyunurum da!’ diyorsunuz…

Ya ben her şeyi oynarım; gay de olurum, soyunurum da! Gelen senaryo yeter ki sağlam olsun! Laf mı yani! Kimse beni engelleyemez, tutamaz. Mesela sitcom oynamayı çok isterim.

gazete-007.jpg

Yeni Akit