Yönetim, beyin yıkıyor!

Anadolu Selçukspor yönetimi, kulübün satılacağına yönelik gelişmeler üzerine oyuncularının motivasyon kaybı yaşamaması için teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek, final değerindeki Bandırmaspor maçına odaklamaya çalıştı  
Yönetim, beyin yıkıyor!

‘İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ’
Antrenman öncesi mini bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, lige tutunma adına hiçbir şey kaybetmediklerini belirterek, ‘Siz önce Manisa deplasmanında ardından iç sahada Pendikspor maçında bu ligden düşmeyeceğinizi ve sonuna kadar mücadele edeceğini gösterdiniz. Artık o maçlar geride kaldı. Önümüzde bir Bandırmaspor maçı var. Bu bizim için çok büyük önem taşıyan bir karşılaşma. Bu maçtan ben kesinlikle galip geleceğimizi ümit ediyorum ve buna da gerçekten inanıyorum. Siz bu işin üstesinden geleceksiniz. Bu takımı ligde bırakacaksınız’ diye konuştu.  

‘SÖYLENTİLERE KULAK TIKAYIN’
‘Kulübümüz üzerinden sürekli spekülasyonlar yapılıyor. Farklı konuşmalar gerçekleşiyor’ diyen Renklibay, ‘Önümüzdeki süreçte neyin olacağını hepimiz birlikte göreceğiz. Hiçbir şekilde kulübümüzün isminin malzeme edilmesini istemiyoruz. Sizler teknik ekibimiz ve futbolcularımız tüm bu söylentilere kulaklarınızı tıkamak zorundasınız. Hepimiz işimize odaklanacağız, sahada futbolumuzu oynayacağız. Bizim işimiz sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmek, kendimizi ispatlamak. Ondan sonra elbette ki bizim de konuşacağımız şeyler olacak’ dedi.  

‘SAHADA İŞİMİZİ YAPACAĞIZ’
2. Başkan Okay Tınkır ise yaptığı konuşmada, ‘Başkanımız çok güzel ifade ettiler. Yapılan açıklamaların kamuoyuna farklı şekilde lanse edilmesinden dolayı hak etmediğimiz günler geçirdik. Göreve geldiğimizden bu yana hep sizlerle beraber olmaya çalıştık. Burada tek hedefimiz var ve bu olayları profesyonelce düşünmeniz gerekiyor. Kulübümüz dışındaki tüm gelişmelere kapılarımızı kapatacağız. Sahada sadece işimizi yapmaya odaklanacağız. Bu kulübü kapatma gibi bir lüksümüz olamaz. Kulübümüzü hak ettiği yerde tutacağız ve hep beraber bunun mücadelesini vereceğiz’ ifadelerini kullandı.