Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un cinayetine ünlüler sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi

Şile'deki evinde, başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürülen Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un, ölüm haberini alan ünlüler, sosyal medya...
Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un cinayetine ünlüler sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi

Şile'deki evinde, başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürülen Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un, ölüm haberini alan ünlüler, sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Şile'deki evinde, başına beyzbol sopasıyla vurularak ve sırtından bıçaklanarak öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un ölüm haberi sanat camiasını üzüntüye boğdu. Cinayet haberini duyan bazı ünlüler sosyal medya hesaplarından tepki gösterip üzüntülerini dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan tiyatro sanatçısı Hamdi Alkan,"Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Kahroldum, yazık çok yazık.Tüm ailesine,dostlarına sabırlar diliyorum" diye tepki gösterirken, dizi oyuncusu Berna Laçin ise "Şoktayım! Arkadaşım, yönetmenim sevgili ağabeyimiz Kemal Uzun öldürülmüş. Bu nasıl bir dünya, kahroldum" mesajını paylaştı. Dizi ve sinema oyuncusu Suat Sungur ise "Hem çok erken, hem çok acı, çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

İHA