Yorgan gitti kavga bitmedi! 3 takım birbirine girdi

İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Güler için Milli Takım, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği adeta birbirine girdi.
Yorgan gitti kavga bitmedi!  3 takım birbirine girdi

İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Güler’in hangi takımda yetiştiği sosyal medyanın gündemine otururken, Milli Takım, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği bu konuda adeta birbirine girdi.

Genç yetenek Arda Güler’in İspanya’ya gitmesinin ardından Milli Takım sosyal medya bir kutlama mesajı yayımladı.

ge-2.jpg

Mesajda, “Millî futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek.

Arda’ya yeni serüveninde başarılar diliyor ve İspanya’daki performansıyla Türk futbolunun yüz akı olmasını temenni ediyoruz.

Bu vesileyle, 18 yaşındaki millî futbolcumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm teknik adamlara teşekkür ediyor, Arda’nın transferinin bütün genç Türk futbolculara ilham kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Arda! #BizimÇocuklar” denildi.

Kutlama mesajında Fenerbahçe’nin adına yer verilmemesi Fenerbahçe Kulübünü sinirlendirdi ve altına Fenerbahçe’nin resmi hesabından “Düzeltme” başlığı adında yeni bir masaj verildi. Fenerbahçe’nin mesajında da, “Düzeltme: Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek.” Denildi.

Fenerbahçe’nin bu yanıtına Gençlerbirliği’nden yanıt gecikmedi.

ge.jpg

Gençlerbirliği de yayınlandığı “Düzeltme” başlıklı açıklamasında “Düzeltme: Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek.

Arda’ya yeni serüveninde başarılar dileriz.” Denildi.

Paylaşımların altına binlerce yorum ve beğeni gelirken, bu tartışmaların uzun süreceği yorumları da yapıldı.

Etiketler :