Yükselen Mahalle konağına kavuşuyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçenin sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ederken Yükselen Mahallesi'ne kazandırılacak mahalle konağının yapımına başladı.
Yükselen Mahalle konağına kavuşuyor

Selçuklu Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken yatırımlarıyla Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahallelerin de standardını yükseltiyor. Selçuklu'da yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve isteklerine göre hizmet planlaması yapan Selçuklu Belediyesi, ilçeye bağlı Yükselen Mahallesi'ne de sosyal faaliyetlerde kullanılması amacıyla mahalle konağı kazandırıyor. Yükselen'de yaşayan vatandaşların ihtiyacına cevap verebilecek şekilde projelendirilen tesisin yapımı devam ediyor. Tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların düğün, nişan gibi organizasyonlarını nezih bir ortamda gerçekleştirebilecekleri tesisten diğer zamanlarda emekliler ve hanımlar da faydalanabilecek. Yükselen Mahalle Konağı, 340 Metrekare inşaat alanına sahip ve tek katlı olacak. İçerisinde 180 metrekare çok amaçlı salonunun yer alacağı tesis de, muhtar odası, gelin bekleme odası, mutfak hazırlık bölümü, idari odalar ve servis odaları da yer alacak. Tesis, 345 bin TL'ye mal olacak.

Çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni mahalle olan beldelerde hemşehrilerin eksiklerini sorduklarını ve hizmet planlamalarını bu isteklere göre şekillendirdiklerini belirterek, "Yükselen Mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimiz sosyal tesise ihtiyaçları olduğunu belirttiler ve yapımına başladık. İnşallah tamamlandığında önemli bir eksikliği gidermiş olacak" dedi.

Yükselen Mahalle konağına kavuşuyor