Doç. Dr. Ömer Akdağ

Doç. Dr. Ömer Akdağ

Yumurta

Yumurta

Mecliste orijinali masuniyet olan "dokunulmazlık" denilen rey istimalinden hemen sonra katıldığı şehit cenazesinde CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yumurtalı taarruza maruz kaldı.

Böyle bir taarruz karşısında karşı atağa geçen KK "bizi kimse şehit cenazesine katılmaktan alıkoyamaz" dedi.

Ve şöyle devam etti; "Onlar bizim şehitlerimizdir".

Ne demek "onlar"?

KK şehitleri mi kast ediyor "onlar" derken acaba?

"Biz" derken CHP'yi kast ediyor olmalı. Bunu söylemeye ne gerek var?  Şehit olanların Türk milletine ait olduğunu bilmeyen mi var?  Bir şey daha söyledi KK… Dedi ki, "Biz ülkemizi daha çok seviyoruz".

Haydaaaaa...

Bu da nereden çıktı?

Belli ülkeyi ne kadar sevdiğiniz (!)

Masuniyet meselesinde teröre açık destek verenlere "desteğinizle" anlaşılıyor.  Mecliste masuniyet meselesinde HDP külliyen red oyu verdi. CHP "evet" oyu vereceğini söyleyerek teröre bulaşanların muhakeme edilmesine imkan sağlayacağına söz verdi.

Fakat daha sonra "çark" etti.

KK bizzat kendisi "hayır" oyu verdi. Yukarıda ifade ettik. Hemen "hayır" oyu verdikten sonra şehit cenazesine iştirak etti ve yumurtalı taarruza maruz kaldı. Öyle anlaşılıyor ki, yumurta fiyatları yükselecek gibi...

Yumurta sektörüne müjdeler olsun.

1970'li yıllarda "civciv çıkacak kuş çıkacak" başlıklı film reklamları geldi birden gözümün önüne.

“HELAL”..

Ahmet Davutoğlu “hakkınızı helal edin” demişti ya.

Demeseydi ne yazardı? Nezaket göstermiş “hakkınızı helal edin” demiş.  Gerçi nezaket hususunda hayli acemi siyasiler var memleketimizde.  Ama olsun Türkiye’de siyasete seviye gelmesi gerekiyordu. Davutoğlu bu vadide katkıda bulunmuştur. Ümit ederiz devam eder.  Hangi siyasi partiye mensup olursanız olunuz, seviyeye muhtaç bir vaziyetteyiz. Siyasilerimiz Türk milletinin kök değerlerine dikkate alarak irtifa kaydetmesi gerekiyor.

Milletçe tekrar dirilişe ihtiyacımız vardır.

Artık, içki masalarından ülkenin idare edilmemesi gerektiğinin farkında olmaya başladık ve bu artarak devam etmelidir.

Türkiye sarhoşlar ve ayyaşlar ülkesi değildir ve olamaz. Türk milleti sadece Müslüman değildir. Milletimiz aynı zamanda İslam’ın şerefli bir temsilcisiydi ve aynı ümit devam ediyor Türklük ve İslam dünyasında.

Yorumların bilgi üzerine bina edilmesi sağlam bir inşaattır. Kerpiç binanın üzerine betonarme inşaat yapılmaz. Dün 19 MAyıstı.

Hep birlikte temenni edelim ki, her 19 Mayıs,Türk milletinin tarihini öğrenmesine vesile olsun. Uyuklamaya son. Uyanık olmak daima iyidir.

Efendiler, uyanık olmak dinamik olmaktır. Bu bir 19 mayıs mesajıdır.

Uyanık olmak daima iyidir dedik. Geceleri hariç.

En zor şey, "kurtarıcılardan" kurtulmaktır. Cenab-ı Hak memleketimizi kendini "kurtarıcı" zannedenlerin eline düşürmesin. Amin.....

Haşa zulmetmez kuluna Hûdâsı

Herkesin çektiği kendi cezası...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Doç. Dr. Ömer Akdağ Arşivi

YAZI

02 Ocak 2017 Pazartesi 09:01

DUA

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:04
SON YAZILAR