Yunak'lılar Ankara'da iftarda Buluştu

Ankara’daki Yunaklılar Platformu tarafından her yıl Ankara’da organize edilen iftar yemeğinin dördüncüsü bu yıl Ankara Eryaman Cumhuriyet Restaurant da gerçekleştirildi.
Yunak'lılar Ankara'da iftarda Buluştu

Ankara’daki Yunaklılar Platformu tarafından her yıl Ankara’da organize edilen iftar yemeğinin dördüncüsü bu yıl Ankara Eryaman Cumhuriyet Restaurant da gerçekleştirildi.iftar2.jpg

Yunak Hursunlu'lu İş adamı Yusuf Taşçı ve Yunak Kuzören'li İş adamı Süleyman Yolcu'nun organize ettiği programa Konya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem başkanlarından Halil Ürün, MİT Müsteşar Yardımcısı Hacı Ali Özel,Prof.Dr. Ahmet Kazim Ürün,Tur-Çev-Der Başkanı Ufuk Turgut Koç,Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı  Devriş Ahmet Şahin ,Yunak  Mahalle muhtarları ve  çok sayıda Yunaklı memur ve bürokrat katıldı.

iftar3.jpg

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Ankara’da bu yıl 4.sü  organize edilen Geleneksel Yunaklılar İftar yemeği sonrası Yunaklılar hemşehrileriyle sohbet etme imkânı buldular. Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre  Demirhan  tarafından dağıtılan hediye paketleri sonrasında Yunaklılar, 2019 yılındaki Ramazan ayında düzenlenecek olan 5. geleneksel Yunaklılar iftar yemeğinde Ankara’da tekrar buluşmak üzere iftar yemeğinden ayrıldılar.

iftar4.jpg