Yunusemre Kent Konseyi yeni binası törenle hizmete girdi

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
Yunusemre Kent Konseyi yeni binası törenle hizmete girdi

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta yeni projelerin müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyük projelerimizi çok yakında açıklayacağız" dedi.

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi hizmet binasına kavuştu. Yeni Mahalle 4711 Sokakta hizmete giren merkezin açılışına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin, İdris Avşar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Engin Kurt, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, belediye çalışanları, konsey üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konsey olarak hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, "Bu hizmet binasını bize tahsis eden Belediye Başkanımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Yunusemre Kent Konseyi, yaptığı güzel çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Çalışmalarımızı yaparken belediyemizden büyük destek gördük. Yeni binamızda arkadaşlarımızla daha özverili, daha güzel çalışmalar yaparak yaşadığımız şehre katkı sağlayacağız" dedi.

Yeni projeler yolda

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, rutin hizmetlerin yanı sıra kentin geleceğini tasarladıklarını söyledi. Başkan Çerçi, yeni projeleri müjdelediği konuşmasında, "Kent Konseyimizin talepleri, belediyemizin destekleri ile bu mekanı oluşturduk. Mekanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yenimahalle, adeta belediyemizin bir üssü haline geldi. Yunusemre Belediyesi 2,5 yıllık bir belediye. Yeni olmamıza rağmen toplu konutlar inşa ediyor, kentsel dönüşümü gerçekleştiriyor, sosyal alanlar, sosyal tesisler yapıyor, sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Çok büyük projelerimiz var. Bunları da birer birer açıklayacağız. Yunusemre Belediyesi olarak yoğun çalışıyor; şehrin geleceğini tasarlıyoruz. Rutin hizmetlerin yanı sıra geleceği doğru bir planlamayla kurmanın peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

'Belediyelerimizin her zaman yanında olacağız'

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise Yunusemre Belediyesi'nin, hizmetleri ile birçok köklü belediyeyi geride bıraktığını belirterek, "Yapılan hizmetleri vatandaşlar da görüyor. Biz merkezi yönetimleri önemsiyoruz. Vatandaşımızın birçok sorunu burada çözüldü. Yerinden yönetime inanmış, yerel yönetimlerin önemine inanmış ve onlara son 13 yıldır önemli kaynaklar aktarmış AK Parti hükümetleri olarak bundan sonra da belediyelerimizin yanında olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdeleyi kesen davetliler, binayı gezerek çalışmalar hakkında Konsey Başkanı Halil Arslan'dan bilgi aldı.

Kaynak: