Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

30 Ağustos biliyorsunuz, Türkler için zafer günüdür. 1071 Malazgirt zaferi ile Büyük Komutan Alparslan'ın komutasındaki Türkler Anadolu'ya girdi, 1922 Kurtuluş Savaşımız Türk Ordusu'nun kesin zaferiyle sonuçlandı. Yunan Ordusu Başkomutanı Nikolaos Trikupis ve kurmayları esir edildi.

Aslında genel olarak Ağustos ayı Türkler için zafer ayıdır.

11 Ağustos 1473 Otlukbeli Zaferi, 23 Ağustos 1514 Çaldıran Zaferi, 24 Ağustos1516 Mercidabık Zaferi, 29 Ağustos 1521 Belgrad’ın Fethi, 29 Ağustos 1526 Mohaç Zaferi, 1 Ağustos 1571 Kıbrıs’ın Fethi, Malazgirt ve Kurtuluş Savaşımızın zaferinin dışında aklıma gelen bazı zaferler.

Tabi dün Milli Uçağımız Hürkuş’un ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirmesini de zaferlerimizin arasında sayabilirim.

Hürkuş Müslüman Türk’ün makûs talihini yenerek, dünyayı şeytan çağında yöneten emperyalistler ve siyonistlerin yönlendirdiği ve milli hiçbir üretimin yapılamadığı Türkiye’nin kendi mühendis, taktik ve teknolojisi ile ürettiği önemli bir marka olarak tarihe geçmektedir.

Yıllar geçerken kim milli idi, kim bu ülkenin ilerlemesinin önünde frendi çok iyi anlaşılmaktadır. Tarihin hep bir Türk Kahramanı olarak yazacağı Merhum Necmettin Erbakan’ın ağır sanayi hamlesi kavramanın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bugünlerde her halde daha iyi anlıyoruz.

İnsanlığın makûs talihinin yenilebilmesi, ezilen mazlum halkların kederlerinin son bulması için Türkiye’nin mutlaka küresel güç olması gerekmektedir.

Bugün hükümetimiz bu doğrultuda, bu bilinçle hareket etmekte ve Merhum Erbakan Hocanın açtığı yolda kararlı bir şekilde yürümektedir. Şimdi Hürkuş, Atak, Altay, Türkiye'nin ilk millî seyir füzesi SOM, diğer füzelerimiz Cirit, UMTAS, ve şu an aklımıza gelivermeyen onlarca yeni ve milli proje ile Yeniden Büyük Türkiye’nin kuruluşuna tanıklık ediyoruz.

Eksiğimiz çok, yanlışımız fazla, zamanımız az, Türkiye düşmanları ile işbirliği yapmaktan çekinmeyen bir Ana Muhalefet Partisi gibi handikaplarımız olabilir fakat ben şu mübarek zafer gününde inanıyorum ki Türkiye bütün bu eksikleri aşacak ve Yeniden Büyük Türkiye kurulacaktır.

Bugün bu zafer gününe niye mübarek dediğimi belki bazıları anlayamayacak ama eğer Müslüman Türkün 21 Yüzyılda mazlum halkların koruyucu olarak yüce Yaratanımız tarafından görevlendirilmeseydi ne Türkler Malazgirt Meydan muharebesini kazanabilirlerdi, ne de Büyük Kurtuluş Savaşını.

Arkasına devrin en büyük ülkelerinden olan Fransa ve İngiltere’yi almış Yunanistan bütün silah, top, tüfek, uçak üstünlüğüne rağmen atalarımız Yüce Yaratanımıza sığınmış ve düşmanı yerle bir etmeyi başarmıştır.

Bugün de ihtiyacımız olan şeyin imanlı nesiller olduğunu biliyoruz. Yaşadığımız çağın bütün zorlamasına rağmen, yedi düvele rağmen imanlı olarak yetiştirilmiş ve ülkemize bugün birçok kademede hizmet eden nesiller sayesinde Yüce Yaratanın çizdiği kader tecelli edecek ve Müslüman ülkelerde siyonistlerin ve emperyalistlerin güdümündeki krallar, başkanlar, cumhurbaşkanları ve kukla hükümetlerine rağmen mazlum halklarla birlikte yenidünyanın kurtuluşuna İnşaAllah tanıklık edeceğiz.

Zaferlerimizin daim olması dileğimizle bütün Şehirlerimizi, Gazilerimizi, bu Vatan için atan kalpları saygı ve hürmet ile anıyoruz. Şehitlerimize vefat eden Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz…

 

İkinci 500’de Yer Alan Kombassan Grubu Firmalar 3 tane değil 5 taneymiş

Önceki gün, İkinci 500’de yer alan Konyalı Firmaları yazarken Kombassan’ın 3 tane firmasının İkinci 500’e girdiğini yazmıştık yanlış olmuş. Kombassan’dan İletişim Direktörü Sevgili Dostumuz Alpaslan Yeşilkaya aradı ve bize gerçeğini izah etti.

Kombassan’dan, Kombassan Kağıt AŞ, Muratlı Karton AŞ, Komgıda AŞ, Komyapı AŞ ve Kompen AŞ olmak üzere 5 firma İkinci 500 firma arasına girmeyi başarmış.

Düzeltiyoruz ve Kombassan Holding’in bütün yetkililerini bu başarıdan dolayı kutluyor ve başarının sürekli olmasını temenni ediyoruz.

İnşa Allah bir gün Kombassan’ı uzun uzun da yazarız. Hakikaten şu anda şehrimizde destan yazan kurumlardan Kombassan… Yollarının açık olmasını diliyoruz… 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR