Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a şok sözler!

Sinema severlerin ve sanat camiasının iki büyük ismi olan Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan’ın arasındaki soğuk savaş devam ediyor.
Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a şok sözler!

Nuri Bilge Ceylan hakkında şok açıklamalarda bulunan Zeki Demirkubuz, başından beri arkadaş olmadıklarının altını çizerek, hiçbir zaman söylendiği gibi çok yakın arkadaş olmadıklarını, aç kalsa ekmek parası bile isteyeceği birisi olamayacağını vurgulayarak, bir süre sonra bu arkadaşlığın midesini bulandırdığını, bu yüzden de uzaklaştığını ama bağlarının kopmadığını söyledi.

DAHA İYİSİNİ ÇEKSİN

Kader, Masumiyet, ve Yeraltı gibi sanat filmlerinin yönetmeni olan Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan’ı hedef alarak şunları söyledi: “Nuri Bilge Ceylan’ın İklimler dışında hiçbir filmini izlemedim. Kış uykusunda bana gönderme yaptığı sahneyi gördüm. B.. gibi sahneydi kusura bakmasınlar, daha iyi çeksin öyle şeyleri.”

nuri-bilge-ceylan.jpg

SUSUKUNLUĞUNU BOZDU

Bunun üzerine suskunluğunu bozan Nuri Bilge Ceylan ise 3 yılın sonunda X uygulamasından Zeki Demirkubuz’a cevap verdi. Ne söylerse söylesin cevap vermemeye özen gösterdiğini belirten Ceylan, bu üslubun karşısında ne yazık ki mümkün olmayacağını, Zeki Demirkubuz’un kendine bir YouTube kanalı açarsa iyi edeceğini ifade etti.

zeki-demirkubuz.jpg

Bunun üzerine Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan’a X uygulamasından cevaben bir paylaşım yaparak şunları söyledi: “Toplumun adalet duygusuna, muhalifim diye geçinen bu dangalakların gerçeğe merakına bir gram güvensem ve milletin diline düşmekten çekinmeseydim hesabı daha o zaman kapatır, seni de milli kahraman yapardım. Tekrar söylüyorum otur oturduğun yerde ve dişini sıkmaya devam et.”