Zeki Uçan, Kasırga’ya antrenör oldu

En son 2014-2015 sezonunda Anadolu Selçukspor’da forma giyen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Mehmet Zeki Uçan, Kasırga Futbol Okulu ile kaleci antrenörlüğü için anlaşmaya vardı
Zeki Uçan, Kasırga’ya antrenör oldu

Kariyerinde çok sayıda profesyonel takımda forma giyen eski kaleci Mehmet Zeki Uçan, Kasırga Futbol Okulu'nda kaleci antrenörü olarak göreve başladı. Burada daha önce 3 ay çalıştık sonra kısa bir ara veren Uçan, bu aranın ardından yeniden Kasırga Futbol Okulu’yla anlaşmaya vardı.  39 yaşındaki Mehmet Zeki Uçan, Anadolu Selçukspor’un yanı sıra Yeni Malatyaspor, Türk Telekom, Şanlıurfa Belediyespor, Zonguldakspor ve Antalyaspor’da profesyonel olarak kalecilik yaptı. Uçan Haftanın 4 günü Kasırga Futbol Okulu’ndaki genç kalecilere antrenörlük yapacak.

ÇOCUKLARA TECRÜBESİNİ AKTARACAK
Kasırga Futbol Okulu ile anlaşmaya veren Mehmet Zeki Uçan toplamda 15 genç kaleciye antrenörlük yapacak. Hafta içerisinde Salı ve Perşembe günleri U12 ve U15 takımlarındaki 6 kaleciyi çalıştıracak olan genç antrenör, Hafta sonunda ise Futbol Okulu’ndan yer alan 9 kaleciye kalecilik eğitimi verecek. Mehmet Zeki Uçan, böylelikle toplamda 15 kaleciyi eğitmiş olacak.