Zerrin Özel: 24 Haziran dönüm noktasıdır

24 Haziran’ın Türk tarihi açısından bir dönüm noktası olacağına işaret eden AK Parti Konya 27.Dönem Milletvekili Adayı Zerrin Özel, “Türkiye’deki istikrarın yürümesi açısından 24 Haziran önemli bir dönüm noktasıdır" dedi
Zerrin Özel: 24 Haziran dönüm noktasıdır

Seçim çalışmalarında çok farklı yerlerde ziyaretlerde bulunduklarını ve vatandaşların AK Parti’ye inancının tam olduğunu gördüklerini belirten AK Parti Konya 27.Dönem Milletvekili Adayı Zerrin Özel, “Her evin kapısını tek tek çalıyoruz. Esnafları geziyoruz, pazar yerlerine gidiyoruz, hasta ziyaretleri ve evdeki yaşlı ziyaretlerinde bulunuyoruz. Onun dışında bazı odaları ve sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. Bunların geneline baktığınız zaman Konya’da hizmetten memnun çok fazla insan var. Konya’da seçim çalışması yürütmek çok kolay. Çünkü belediyemiz, teşkilat mensuplarımız ve içerideki sivil toplum kuruluşları o kadar düzenli çalışıyor ki, buradaki birliğin ve beraberliğin akabinde verilen hizmetlerle çok rahat çalışabiliyorsunuz. Bundan öncede 5 tane seçime katıldım. Seçim çalışmalarında açıkçası çok sıkıntı yok. Yani halkın nabzı AK Parti’den yana. Konya, gerçekten Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir millet. Yapılanı takdir eden, vefa gösteren ve cefasını çekip sefasına da sahip olan bir millet. Konya’da seçim çalışması yürütmekten gerçekten memnunum. Bu benim 5. Seçimim. 5. Seçim içerisinde de giderek çıtanın yükseldiğini görüyorum. Konya’da bir huzur ve AK Parti sevdası var” dedi.

zerrin-ozel-saha-calismasi-(1).png

“MİLLETİMİZ KENDİNİ ÇOK İYİ İFADE EDEBİLİYOR”

Türk milletinin yüksek derecede medeni bir toplum olduğunu dile getiren Zerrin Özel, “Bizim milletimiz o kadar medeni ki, görüşü sizinle aynı olsun olmasın elinizi sıkıyor, selamını veriyor, söylemesi gerekeni çok nezaketli söylüyor ve yoluna devam ediyor. AK Parti’ye destek verip sizinle aynı fikirde olmayıp bazı eleştirel fikirler geliştiren ve eleştirisi olan insanlar da var. Bunlar da çok hoşuma gidiyor. Hakikaten milletimizin özgüveni yükselmiş. Kendini  çok iyi ifade edebiliyor. O kadar nezaket çerçevesinde ve bilinçli söylemler geliştirmişler ki bu benim AK Parti’ye olan bağımlılığımı bir kere daha yükseltiyor. Çünkü biz bu seviyelere AK Parti ile geldik. Benim bundan 12 yıl önce duyduğum söylemle ve milletin kendini ifade edişiyle şimdiki arasında farklar var. Bu da inanın ki devletin gücünden geliyor. Sizin yaptığınız yatırımların halkın üzerindeki etkisinden geliyor. Halkın bu noktadaki bilincinden, sosyal ve kültürel anlamda zenginleşen bir halk var ve bu dönemde bunun verimini, hasadını alıyorsunuz.  Bu anlamda seçim çalışmaları, Konya’da çok güzel ve keyifli gidiyor” ifadelerini kullandı.

zerrin-ozel-saha-calismasi-(2).png

“MECLİSTE BİRLİK VE BERABERLİK OLACAK”

24 Haziran’da Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne resmi olarak geçeceğini söyleyen Özel, “Türkiye’de bundan önce karar mekanizmasında muhalefetlerin ısrarlarıyla lüzumsuz ve gereksiz, sırf yıpratmak, içten çökertmek ve vakit kaybettirmek için yapılan engellerin kalkacağı bir döneme giriyoruz. Çünkü Meclis’te birlik beraberlik olacak. Yürütme görevi Cumhurbaşkanı’nda ve yönetimde olacak. Dolayısıyla aldığınız kararların Türkiye’deki hedeflenen bazı ideolojilerin, fikirlerin, çalışmaların ve hepsinin daha etkin ve hızlı ulaşmanız açınızdan 24 Haziran çok önemli. Türkiye’nin hem içine hem dışına baktığınız zaman bu ülkede çok ciddi ve acı olaylar yaşandı. Liderlerimiz asıldı, hakkıyla geldikleri yerden acımasızca indirildi. Recep Tayyip Erdoğan bunun en büyük mağdurlarından bir tanesidir. Bir şiir yüzünden hapse atılmış liderlerin döneminden bu döneme geliyoruz. Türkiye’de 28 Şubat gerçeği var, 12 Eylül oldu. Çok uzağa gitmeyelim, 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Türkiye’nin içerisinde, bölgesel gücünü çökertmeye çalışan, içindeki gücünden rahatsız olan zihniyet, şu anda bize çok ciddi savaşlar veriyor” dedi.

zerrin-ozel-saha-calismasi-(3).png

“24 HAZİRAN İSTİKRAR İÇİN ÖNEMLİ”

24 Haziran’ın Türkiye’nin istikrarı için önemli bir gün olduğunu belirten Zerrin Özel, “İşte Türkiye, yine bu süreçten geçmemek için, Türkiye’deki istikrarın yürümesi açısından 24 Haziran önemli bir dönüm noktasıdır. Türkiye’nin, bölgesindeki gücünü engellemeye çalışan, etrafta hendek kazıp Türkiye’yi zor duruma düşürmeye çalışıp, aynı Mısır’daki, Pakistan’daki ve Suriye’deki gibi iç savaş oluşturmaya çalışan dış güçlere de karşı verilmesi gereken önemli bir mesaj. Eğer bir ülke, içinde birlik ve beraberlik içindeyse, devlet güçlüyse, devlet halkına hizmet ediyorsa, içerisinde ne bir laboratuvar ortamında işlenmiş fikir ve ideoloji işleyebilirsiniz ne de bu insanları ekonomik açıdan başka ülkelere bağımlı hale getirebilirsiniz. Çünkü elma içten çürür. Eğer siz içinizde kuvvetliyseniz ki 24 Haziran’da Allah’ın izniyle Türkiye’yi tek millet, tek vatan ve tek güç haline getireceğiz. Ondan sonra, Allah’ın izniyle bizim önümüze gelen hain planların hiç birisi ne tesiri kalacak ne de bu planları üretmeye çalışacaklar. Bu süreçte muhakkak bunlar da başımıza gelecektir. Ama bu gücü aşabileceklerini düşünmüyorum. Bu anlamda, Türkiye’nin birlik ve beraberliği için 24 Haziran önemli bir seçimdir” diye konuştu.

zerrin-ozel-saha-calismasi-(4).png

“VATANDAŞLARIMIZ DİKKATLİ OLSUN”

Vatandaşların 24 Haziran seçimlerinde bilinçli davranması gerektiğine dikkat çeken Özel, “Halkın bilinçli olması gerektiğini, Tayyip Bey’i seçmenin yeterli olmadığını, Recep Tayyip Erdoğan’la beraber güçlü bir meclisi ve hükümeti temsil etmesi gerektiğini, bu anlamda kullanacakları oylarda 2 oyun da Tayyip Bey ve AK Parti’ye gitmesi gerektiğini özellikle rica ediyorum. Bu konuda algılarının açık olmasını, eğer Tayyip Bey’i Meclis’e yalnız gönderirsek verilen desteğin hiçbir anlam ve değer kaydetmeyeceğini özellikle ifade ediyoruz. Şimdi Tayyip Bey’i seven bir milletle ve şehirle beraberiz. Bu gerçeği kabul etmiş durumdalar. Ama içeriden Tayyip Bey’le uğraşamayacağını düşünüyoruz. İçerideki isimlerle anlaşmaya çalışan ve algı yöneten bir zihniyetle beraberiz. Vatandaşlarımızın bu konuda uyanık olmalarını, dikkatli olmalarını, bu tür spekülasyonlara asla önem vermemeleri gerektiğini, onları düşünen ve Türkiye’nin önünü açan bir liderin vekil sayısıyla da Meclis’e güçlü bir şekilde girmek zorunda olduğunu, aksi halde Türkiye’nin tekrar geri sayım dönemine başlayacağını ve bu anlamda da bilinçli davranmaları gerektiğini burada ifade ediyorum. Vakit; kırgınlık vakti, kabuğuna çekilme vakti ve bazı şeyleri protesto etme vakti değil. Vakit, gerçekten Türkiye vakti. Türkiye’nin geleceği için birlik vakti. Konya vakti. Beraber ve bir olma vakti. Vakit, hem Meclis’e hem de Cumhurbaşkanımıza iki oy pusulasında da destek verme vakti” dedi.

ZERRİN ÖZEL KİMDİR?

zerrin-ozel-kimdir.png

1980 Konya doğumlu olan Zerrin Özel, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Farklı üniversitelerde pedagojik formasyon ve yükseköğrenim yaptı. Halen yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2005-2007 tarihleri arasında öğretim görevlisi olarak çalışan Özeli madencilik ve nakliye üzerine hizmet veren aile şirketinin yöneticisidir. 2010-2015 yılları arasında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etti. İş dünyası ve kadın girişimliler özelinde pek çok sivil toplum kuruluşunda çeşitli görevler yapan Özel, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

zerrin-ozelyeni-haber-secim-dergisi-(1).pngzerrin-ozelyeni-haber-secim-dergisi-(2).pngzerrin-ozel-001.png

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YİĞİT BERKAY ÇOPUR | YENİ HABER SEÇİM DERGİSİ