Ziraat Bankasına uluslararası ödül

Ziraat Bankasına, "Hep Birlikte Daha İleriye" sloganıyla başlattığı dönüşüm projesinde uyguladığı yöntem ve ulaştığı sonuçlar nedeniyle Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında ödül verildi.
Ziraat Bankasına uluslararası ödül

Ziraat Bankasına, "Hep Birlikte Daha İleriye" sloganıyla başlattığı dönüşüm projesinde uyguladığı yöntem ve ulaştığı sonuçlar nedeniyle StevieUluslararası İş Ödülleri kapsamında "Yılın Şirketi-Bankacılık" kategorisinde gümüş ödül verildi.

Ziraat Bankasından yapılan yazılı açıklamada, organizasyon kapsamında 60 farklı ülkeden ve her sektörden 3 bin 800'ün üzerinde adayın başvuruda bulunduğu ifade edildi.

Kamu veya özel sektör kuruluşlarının iş hayatının bütün alanlarındaki başarılarının değerlendirildiği organizasyonun jürisinin 200'den fazla profesyonelden oluştuğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ziraat Bankasının kendi imkanları ile geliştirerek sürdürdüğü dönüşüm projesi ile iş modeli geçmişteki köklü deneyimini geleceğe daha güçlü taşımak için yeniden kurgulandı. Şubelerini müşteri odaklı iş modeline uygun olarak yeniden tasarlayan Banka, BT altyapısını yenileyerek işlemlerin daha hızlı sonuçlanmasını sağladı. Bilançosunu da müşteri odaklı olarak düzenleyen Ziraat Bankası bu süreçte reel sektöre finansman desteğini artırırken ülkeye değer katacak büyük projelere de finansal destek sağlamaya devam ediyor."