Zirvede kar topu, sahilde güneş keyfi

Antalya'da havaların ısınmasıyla vatandaşların bir bölümü denizin tadını çıkarıyor, bazıları da Toros Dağlarında kar keyfi yaşıyor.
Zirvede kar topu, sahilde güneş keyfi

Antalya'da havaların ısınmasıyla vatandaşların bir bölümü denizin tadını çıkarıyor, bazıları da Toros Dağlarında kar keyfi yaşıyor.

Antalya'da sahiller yerli ve yabancı turistleri ağırlarken Akseki ilçesine bağlı Göktepe Yaylası ve Gündoğmuş ilçesinin Susam Beli Yaylası'nda ise kar keyfi yaşanıyor.

Yaklaşık 2 bin 200 rakımlı yaylalara gelenler kar topu oynayıp kardan adam yaparak vakit geçiriyor.

Gündoğmuş ilçesinde yaşayan Osman Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukları ile Toroslara kar keyfi yapmaya geldiklerini söyledi.

Haziran ayı olmasına rağmen kar görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Öztürk, "İnsanlar sahilde denize girerken biz burada çocuklarla kar topu oynuyoruz." diye konuştu.

"Denizden çıkıp kar topu oynamak ayrı bir zevk"

Yıldırım Çoban ise dün Manavgat sahilinde 30 derecede yüzdüğünü, bugün ise kar topu oynadığını vurgulayarak, "Bir saatte denizden çıkıp Toroslarda kar topu oynamak ayrı bir zevk." diye konuştu.

Antalya'nın aynı anda dört mevsimin yaşanabildiği bir kent olduğunu belirten Çoban, Toroslar'ın zirvesindeki doğal ortamın görülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.