Ziya Altunyaldız: Çalışan ve üreten insanımızla gurur duyuyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; 3. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldiler. AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız; “Bileğinin gücüyle gece gündüz çalışan, üreten, katma değer oluşturan ve ülkesine inanan insanımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Ziya Altunyaldız: Çalışan ve üreten insanımızla gurur duyuyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili ve 28’nci Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri; saha çalışmaları çerçevesinde Konya 3. Organize Bölgesi’ni ziyaret ettiler.

Bölgede faaliyet gösteren sanayici, esnaf ve çalışanlarla buluşan Milletvekili Ziya Altunyaldız, Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç; esnafın taleplerini dinleyerek belediyenin yanı sıra kurum ile kuruluşların bölgede yaptıkları hizmetleri anlattılar. AK Parti heyeti ayrıca, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için AK Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da destek istediler.

ziya-altunyaldiz-calisan-ve-ureten-insanimizla-gurur-duyuyoruz-2.jpg

14 MAYIS’TAN ZAFERLE AYRILACAĞIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, seçime artık üç gün kaldığını hatırlatarak kalan kısa süre için de 7 gün 24 saat sahalarda olduklarının altını çizdi. İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Vatandaşımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve adaylarımıza yönelik teveccühü çok büyük. Bunu da en fazla sahada görüyoruz zaten. Karataylı hemşehrilerimiz bize çok büyük teveccüh gösteriyor. Her zaman hem Cumhurbaşkanımızın hem de bizim arkamızda olduğunun kanıtını bugün sahada görüyoruz. Allah’ın izniyle de 14 Mayıs’ta zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

İNANIYORUZ Kİ MİLLETİMİZ 14 MAYIS’TA DA YİNE TERCİHİNİ GELİŞMEDEN ÜRETİMDEN VE İLERLEMEDEN YANA KULLANACAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; sık sık esnaf, sanayici ve vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizerek; “Bugün de milletvekilimizle, ilçe başkanımızla, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ediyoruz. Karatay Belediyesi olarak bizler ilçemizin gelişmesi, Konyamızın daha da güzelleşmesi ve insanımızın mutluluğu için gayret gösteriyoruz. Siz çalışan kardeşlerimiz de ülkemizin daha fazla üretmesi için çabalıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler; bu istikrar, gelişme ve üretimin devamından yanayız. İnşallah 14 Mayıs akşamı da milletimiz tercihini AK Parti ve Cumhurbaşkanımızdan yana kullanacak ve ülkemiz ilerlemeye devam edecek” diye konuştu.

BİLEĞİNİN GÜCÜYLE ÇALIŞAN VE ÜRETEN İNSANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili ve 28 Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız da 14 Mayıs’ın öneminden söz ederek Pazar günkü seçimlerin ülkemiz için bir dönüm noktası olduğunu aktardı. Ziya Altunyaldız, şöyle konuştu; “Bugün siz işçi kardeşlerimizle bir arada olmaktan son derece memnunum. Bu tablo hepimizi mutlu etti duygulandırdı çünkü dinamik bir kadro ile üretim yapıyorsunuz. Rabbim çabanızı ve kazancınızı bereketli kılsın inşallah. Bileğinin ve emeğin gücüyle gece gündüz çalışan, üreten, katma değer oluşturan ve ülkesine sonun kadar inanan insanımızla gurur duyuyoruz. Bu güzel tablonun devamı ve ülkemizin gelişmesi için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteklerinizi bekliyoruz.”

Etiketler :