Ziya Altunyaldız'dan saha ziyaretleri: ‘Enflasyonu dizginlemeye kararlıyız’

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Yalıhüyük ve Ahırlı’da saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Altunyaldız’a İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Taylan, ilçe ve belediye başkanları ile teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Altunyaldız, ilçe halkının istek ve önerilerini de not aldı.
Ziya Altunyaldız'dan saha ziyaretleri: ‘Enflasyonu dizginlemeye kararlıyız’

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Altunyaldız, her zaman sahada olduklarının altını çizdi. Altunyaldız, “Seçim sonrası milletimiz Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’mize yeniden güven ve destek verdi. Bizler de bu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Unvanımızın ne olduğuna bakmaksızın Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi her zaman sahada, vatandaşlarımızla, esnafımızla, çiftçimizle ve toplumun her kesimiyle birlikte olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bizleri sorunlara çözüm üretmek, onları temsil etmek için seçtiğinin farkındayız. Aksi halde AK Parti’miz 22 yaşında ve her zaman iş başında olmazdı. AK Parti’yi AK Parti yapan bu anlayış sayesinde milletimizle birlikte olmaya, onlarla sahada hemhal olmaya devam ediyoruz. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde gördük ki vatandaşlarımız AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza güvenini en üst seviyede sürdürüyor” dedi.

ak-parti-konya-milletvekili-ziya-altunyaldiz-yalihuyuk-ve-ahirlida-saha-ziyaretleri-gerceklestirdi-001.jpg

‘YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’

‘Türkiye’nin kaynakları 85 milyon vatandaşımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edecek’ diyen Milletvekili Altunyaldız, “Ekonomik olarak karşılaştığımız enflasyon sorununu kararlı politikalarımız ve ortaya koyduğumuz tedbirlerle hızlı bir şekilde kontrol altına alacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu süreçte vatandaşlarımızın enflasyon nedeniyle uğradıkları kayıpları en üst seviyede telafi etmek için mücadele ediyor ve hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeden hayatını idame ettirmesini sağlamaya çalışıyoruz. Enflasyonu dizginlemek, dindirmek ve makul seviyelere çekerek hayatımızdan çıkarmak noktasında da kararlıyız. Vatandaşlarımızın yaşanan geçici enflasyonun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çözüleceğine inancı tam. Bu noktada vatandaşlarımıza güvenleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ülkemiz aldığımız tedbirlerle önümüzdeki dönemde yine ihracatını, istihdamını ve üretimini artırarak yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek” diye konuştu.

ak-parti-konya-milletvekili-ziya-altunyaldiz-yalihuyuk-ve-ahirlida-saha-ziyaretleri-gerceklestirdi.jpg

Etiketler :