10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" nedeniyle İl İnsan Hakları Kurulu'nu kabul etti.Valilik Makamında...
10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" nedeniyle İl İnsan Hakları Kurulu'nu kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Mehmet Özmen ve kurul üyeleri, kabullerinden dolayı Vali Işık'a teşekkür ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Işık ise 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlayarak, şunları kaydetti:

"İnsan hakları konusunda, insana yaraşır bir şekilde yaşamın sürdürülmesi ve toplumsal huzur ve esenliğin sağlanabilmesi için devletin gösterdiği gayretli çalışmalar kadar, bireylerin de çevrelerindeki insanların hak ve hürriyetlerine, saygı ve hoşgörü göstermeleri de büyük önem arz ermektedir. Bu vesileyle her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim."

Kaynak:

Etiketler :