"10. Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali"

- Festivalde, Seni Seviyorum, Mandıra Filozofu, Mandıra Filozofu İstanbul'da, İncir Reçeli 2, Yunus Emre Aşkın Sesi ve Bana Masal Anlatma filmleri gösterilecek.
"10. Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali"

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT, Köyceğiz Belediyesi, Kültürler Arası İşbirliği ve Diyalog Derneği tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen "10. Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali" başladı.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz kordonunda düzenlenen galada yaptığı konuşmada, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle üzüntülü günler yaşadıklarını söyledi.

Demirkale, festivalde kendileriyle olan sanatçılara ve sanatseverlere teşekkür etti.

Festival Başkanı Taha Feyizli ise 10 yıl önce yapılan ilk festivaldeki gibi çok heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Festivali her yıl daha güzel, iyi ve tanınır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Çok mutluyuz ki bu sene 10'uncu yılımızı kutluyoruz. Birçok festivalin yapıldığı ülkemizde bir festivalin 10 yaşına gelmesini önemsiyoruz" dedi.

Galada, onur konukları oyuncu Salih Güney ve yönetmen Orhan Oğuz'a plaket verildi.

Seni Seviyorum, Mandıra Filozofu, Mandıra Filozofu İstanbul'da, İncir Reçeli 2, Yunus Emre Aşkın Sesi ve Bana Masal Anlatma filmlerinin gösterileceği festival, 25 Ağustos'ta sona erecek.