115 saat sonra 6 aylık hamile kadından sevindiren haber

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da bir kişi daha enkazdan kurtarıldı. Depremin 5. gününde Nurdağı ilçesinde 6 aylık hamile olduğu öğrenilen kadın enkazdan 115 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. Kadının 6 yaşında bir kızı olduğu onun da bir saat kadar önce kurtarıldığı aktarıldı.
115 saat sonra 6 aylık hamile kadından sevindiren haber

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor. Kahramanmaraş'ta pazartesi günü 9 saat arayla iki büyük deprem oldu. 10 ili yerle bir eden depremin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İnanılmaz kurtuluşlar bir biri ardına geliyor.

6 AYLIK HAMİLE KADIN SAĞ OLARAK ÇIKARILDI

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da ekipler aralıksız çalışarak hayat kurtarmaya çalışıyor. Nurdağı ilçesinde 4 katlı Zeynep Apartmanı’nın enkazından güzel bir haber daha geldi. Önce ekipler enkazdan 6 yaşında Kübra isimli kız çocuğunu kurtardı. Bu güzel haberin ardından çalışmalarına hız veren ekipler kız çocuğunun annesine ulaştı. 6 aylık halime Zahide Kaya 115 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Bu iki güzel haber sevinçle karşılanırken o anlar kameralara yansıdı.

Etiketler :