14 yıldır Konya’da hizmet veren marketten değişim! Yeni adı ve açılış tarihi belli oldu

14 yıldır Konya’da hizmet veren Akyurt Süpermarket yeni konsepti ve markası ile Konya'da yatırıma ve büyümeye devam ediyor.
14 yıldır Konya’da hizmet veren marketten değişim! Yeni adı ve açılış tarihi belli oldu

2010 yılından buyana Konya'da faaliyetlerine devam eden Akyurt Süpermarket Konya'da yenilikçi yaklaşımı ile yatırıma ve büyümeye devam ediyor.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu.jpg

12 yıldır faaliyet gösterdiği Karatay sınırlarında bulunan Beşyol Akyurt Süpermarket mağazasını FULL GROSS markası ile yeniden Konya’nın beğenisine sunmak için hummalı bir çalışma devam ediyor. 1 aydır devam eden inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 14 Mart 2024 tarihinde Beşyol Full Gross mağazası yeni konsepti ve muhteşem indirimleriyle hizmete girmek için gün sayıyor.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu-001.jpg

4000 metre kare satış alanı ile Konya’nın en büyük Gross marketleri arasında yerini alacak Full Gross modern alışveriş ortamında, en ucuz fiyatlarla, en kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliği, tüm taze reyonlarda üstün kalite, en iyi fiyat ve yerinde üretim sıcak unlumamüller ile gerçek gross market deneğimini Konya'ya taşıyor.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu-002.jpg

Şirketin Ankara'da faaliyet gösteren 2 full gross marketinden sonra 3. gross marketini en büyük metre kare full gross konsepti ve gross marketin olmazsa olmazı olan dev otoparkıyla Konya'da hizmete açıyor.

Şirket, 5000 metrekare kapalı müşteri otoparkı ve açık otoparkları ile tüm Konya’ya hizmet vermek için sabırsızlanıyor.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu-003.jpg

Akyurt Süpermarket ve Full Gross Genel Müdürü Emrah Uyanık açıklamasında "Konya için muhteşem GROSS MARKET KONSEPTİ İle FULL GROSS’ u hazırlıyoruz.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu-004.jpg

En ucuz fiyatlarla, en kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliğini sunacağımız 4000 metre kare satış alanı ve 5000 metre kare kapalı otoparkımızla 14 Mart 2024’ten itibaren Konya’mıza hizmet vermeye başlayacağız. Bu yeni yatırımımız sayesinde ilave 60 yeni personel istihdamı ile ülkemiz ekonomisine ve Konya’mıza katkı sağlamaktan mutluyuz.

14-yildir-konyada-hizmet-veren-marketten-degisim-yeni-adi-ve-acilis-tarihi-belli-oldu-005.jpg

Full Gross Market ne zaman açılacak?

Konya’mızın seçkin yöresel marka ve ürünlerinin ön planda olduğu ilk Full Gross Market açılıyor. 2024 yılı içinde Full Gross konsepti ile Konya’da yatırımlarımıza ve büyümeye devam edecektir. 14 Martta açılış coşkumuza sizleri de bekliyoruz.

Tüm Konya halkına alışverişlerini ertelemelerini ve FULL GROSS’ un büyük açılışını beklemelerini tavsiye ediyorum." dedi.

full-gross.jpg

FULL GROSS Adresi:

Beşyol Mevki Sultan Mesut Mahallesi Sultan Veled Cad. no:29 Karatay Konya

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :