1922 Konyaspor evinde kaybetti

Karatay Termal 1922 Konyaspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 25. hafta maçında sahasında karşılaştığı Pendikspor'a 3-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlıların maçtaki tek golünü 58. dakikada Celal Hanalp kaydetti.
1922 Konyaspor evinde kaybetti

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 25. hafta maçları oynandı. Geçen hafta Ankara deplasmanında Mamak FK'yi 3-1 mağlup ederek kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran Karatay Termal 1922 Konyaspor, bu hafta sahasında Pendikspor'u konuk etti. Bu mücadeleye de galibiyet hedefiyle çıkan yeşil beyazlılar; Mücahit Atalay, Adem Eren Kabak, Maksut Taşkıran, Selim Dilli, Yasin Abdioğlu, Ali Karakaya, Kuban Altunbudak, Tamer Aşık, Furkan Şimşek, Celal Hanalp ve Can Demir Aktav ilk 11'iyle maça başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de gol bulamadı.

1 ATTI, 3 YEDİ

İkinci devreye konuk ekip Pendikspor hızlı başladı. İstanbul temsilcisinde Özgür ileri 55. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yeşil beyazlılar, 58. dakikada Celal Hanalp'ın attığı golle skoru eşitledi. Oyun olarak dengeyi eşitlediği dakikalarda yeşil beyazlılar kalesinde bir gol daha gördü. Pendikspor'da Kerem Kaya, 61. dakikada topu filelere gönderdi. Beraberlik için bastıran 1922 Konyaspor, savunmada açık verince Pendiksporlu Umut Sönmez 67. dakikada skoru 3-1'e getiren golü attı. Maç bu skorla sona erdi. Yeşil beyazlılar 26 puanda kalırken Pendikspor puanını 35'e yükseltti.

YENİ HABER