1922 Konyaspor, Isparta maçına odaklandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor’da gözler ligin 21. haftasında iç sahada oynanacak Isparta 32 maçına çevrildi
1922 Konyaspor, Isparta maçına odaklandı

Tarsus İdman Yurdu maçının ardından pazartesi gününü izinli olarak değerlendiren yeşil-beyazlılar, Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla zorlu karşılaşmanın mesaisine başladı. Teknik direktör Derviş Deniz, antrenman öncesinde oyuncuları ile saha içinde bir toplantı yaparak takımın lig sürecini değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, ligde kritik bir sürece girdiklerini kaydederek bu haftaki Isparta maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı. Yavru Kartal, hafta boyunca cumartesi günü oynanacak kritik maçın mesaisine devam edecek.

TAKIM KENETLENDİ
İkinci devrenin ilk haftasında Tarsus deplasmanından 1 puanla dönerek, düşme hattından kurtulma fırsatını değerlendiremeyen 1922 Konyaspor’da camia Isparta maçı için kenetlendi. Son galibiyetini 14 Kasım’da sahasında Pazarspor karşısında alan Yavru Kartal, sonraki 5 maçta Bucaspor ve Tarsus İdmanyurdu ile berabere kalırken, Amed Sportif Faaliyetler, Zonguldak Kömürspor ve Erzincanspor’a mağlup oldu. Ligde 12. sırada yer alan Akhisarspor ile arasında sadece 3 puanlık fark bulunan Yavru Kartal, Isparta engelini kayıpsız atlatarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.