1922 Konyaspor, Pendikspor'u boş geçmedi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 20.hafta mücadelesinde sahasında Pendikspor’u konuk eden 1922 Konyaspor, karşılaşmayı 1-1’lik skor ile tamamladı. İkinci yarıya galibiyetlerle başlayan yeşil beyazlılar, rakip İstanbul temsilcisi karşısında da puan alarak haftayı boş geçmedi ve ligdeki iddiasını sürdürdü.
1922 Konyaspor, Pendikspor'u boş geçmedi

1922 Konyaspor,  TFF 2. Lig Beyaz Grup 20.haftasında sahasında Pendikspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 1-1 sonuçlanmasıyla ligdeki iddiasını sürdüren yeşil beyazlılar, haftayı boş geçmedi. İkinci yarıya galibiyetlerle başlayan yeşil beyazlılar, Çorum FK ve Gümüşhanespor’u da geçtiğimiz haftalarda yenmişti. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta ilk devre karşılıklı gollerin atılmasıyla 1-1’lik skor ile sona erdi. İkinci yarıda galibiyet için ataklar yapan yavru kartallar, rakibi karşısında üstünlük sağlayacak pozisyonları değerlendiremedi ve mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı.

ÜÇ HAFTADA 7 PUAN

Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen 1922 Konyaspor, ilk yarısının sona ermesiyle düşme hattında yer alıyordu. İkinci yarıyla birlikte yükselişe geçen yeşil beyazlılar Çorum FK ve Gümüşhanespor’dan altın değerinde üç puan alırken Pendikspor karşılaşmasındansa bir puan çıkarabildi.  Puanını 21’e çıkaran yavru kartallar, ligde kalma yolunda önemli sonuçlar alarak üst sıralara doğru tırmanıyor. 

• MEHMET SERKAN ŞAFAK / YENİ HABER SPOR