1922 Konyaspor puana kilitlendi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 20.haftasında sahasında Pendikspor’u ağırlayacak 1922 Konyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci yarısına iki galibiyetle başlayan yeşil beyazlılar, zorlu Pendikspor karşılaşmasından da puan çıkartmak istiyor.
1922 Konyaspor puana kilitlendi

1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 20.haftasında sahasında 26 Ocak Pazar günü Pendikspor’u konuk edecek. Morallerin yerinde olduğu yeşil beyazlı ekip, hazırlıklarda ise sona geldi. Çorum FK ve Gümüşhanespor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan yavru kartallar, düşme hattından da uzaklaşmıştı. 1922 Konyaspor, zorlu mücadelede İstanbul temsilcisi Pendikspor karşısında da puan alarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

RAKİP SON HAFTALARDA FORMSUZ

Ligin 20.haftasında Pendikspor’u ağırlayacak 1922 Konyaspor, rakibine karşı oynadığı son 10 karşılaşmada 11 gol atarken kalesinde ise 19 gol gördü. Bunun yanı sıra son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle alt sıralara doğru gerileyen rakip Pendikspor, oynadığı son beş karşılaşmada ise dört kez mağlup oldu. İstanbul temsilcisi sadece bir maçtan galip ayrılırken bu galibiyeti ligin en alt sırasında yer alan Şanlıurfaspor’a karşı aldı.