1922 Konyaspor'da çalışmalar hızlandı!

1922 Konyaspor’da Karaköprü maçı çalışmaları devam ediyor. Bayburt galibiyet ile birlikte yeşil beyazlılarda moraller yüksek. Mehmet Yıldırım’ın talebeleri Şanlıurfa’dan alacağı galibiyetle çıkışına devam etmek istiyor. Zorlu maç 3 Nisan’da.
1922 Konyaspor'da çalışmalar hızlandı!

TFF 3. Lig 26. Haftasında 3 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’te Karaköprü Belediyespor ile oynayacak olan 1922 Konyaspor’da çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta A Takım ile dostluk maçı yapan Yavru Kartallar, gözünü lig maçına dikti. Bayburt galibiyet ile birlikte yeşil beyazlılarda moraller yüksek. Mehmet Yıldırım’ın talebeleri Şanlıurfa’dan alacağı galibiyetle çıkışına devam etmek istiyor.

yavru-kartallar-calisiyor.jpg


HAKEM AÇIKLANDI

1922 Konyaspor mücadeleye 20 puanla 11.sırada başlayacak. Son 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan Yavru Kartallar bahsi geçen maçlarda sadece 1 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Ev sahibi ise 3. Grupta lider. Karaköprü 54 puanla zirvede yer alıyor. Zorlu müsabakanın hakemi açıklandı. Ankara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek. Konyaspor lider ile oynayacağı maçta puan mücadelesi verecek.

 Muhabir
Etiketler :