1922 Konyaspor’da Hakan Ünal dönemi

Karatay Termal 1922 Konyaspor'da Teknik Direktörlük görevine Hakan Ünal getirildi. Levent Kartop ile yollarını ayırdıktan sonra Hakan Ünal ile anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, yeni hocasıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1922 Konyaspor’da Hakan Ünal dönemi

Karatay Termal 1922 Konyaspor'da yapılan görüşmeler sonrasında Futbol A Takımının Teknik Direktörlük görevi için Hakan Ünal ve Ekibi ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Tatlıcak Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Muhammet Zahir Renklibay, İkinci Başkan Mehmet Safa Camcı ve yönetim kurulu da katıldı. Yeşil beyazlılar tarafından yapılan açıklamada, "Karatay Termal 1922 Konyaspor'umuza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Hakan Ünal ve ekibine Karatay Termal 1922 Konyaspor ailesine hoş geldin der çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

TEKNİK HEYET

Yeşil beyazlılarda yeni Teknik Direktör Hakan Ünal'ın ekibi de belli oldu. Teknik heyet ve görev dağılımı şöyle; Hakan Ünal: Teknik Direktör, Tevfik Aktutan: Yardımcı Antrenör, Mehmet Hayrullah Yılmaz: Yardımcı Antrenör, Alparslan Uysal: Kaleci Antrenörü, Faruk Temel: Atletik ve Performans Antrenörü, Ahmet Ergün: Analiz Antrenörü, Muammer Pirinçci: Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü.