1922 Konyaspor’da hedef yükseliş

TFF 2.Lig Beyaz Grup 16. haftasında Sarıyerspor’u ağırlayacak 1922 Konyaspor, hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor. Şanlıurfaspor karşısında alınan galibiyetle yeni bir seri başlatmak isteyen yavru kartallar, 8 Aralık Pazar günü Sarıyerspor’la oynayacağı karşılaşmayla yeni bir seri başlatarak yükselişe geçmeyi hedefliyor
1922 Konyaspor’da hedef yükseliş

1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 16.haftasında karşılaşacağı Sarıyerspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar, Şanlıurfaspor karşılaşmasında alınan galibiyetle moralleri düzeltmeye başladı. Takımın antrenmandaki hırslı görüntü dikkatlerden kaçmazken yavru kartallar, 8 Aralık Pazar günü oynayacağı Sarıyerspor mücadelesi ile yeni bir seri yakalayıp düşme hattından kurtulmak istiyor.

İKİ TAKIM ARASINDA PUAN FARKI 6

Ligin 16.haftasında karşı karşıya gelecek 1922 Konyaspor ile Sarıyerspor arasında 6 puan fark bulunuyor. Yeşil beyazlılar, bu sezon oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik alabilirken 10 kez de rakiplerine mağlup oldu. Bu sonuçlarla 13 puan toplayabilen yavru kartallar, 16.sırada yer alıyor. Rakip Sarıyerspor ise bu sezon oynadığı mücadelelerde 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak toplam 19 puan toplayabildi ve 12.sırada yer alıyor.