1922 Konyaspor'da hezimet ve istifa!

1922 Konyaspor, evinde pozisyon bulmakta zorlandığı Isparta 32 maçından 4-0’lık mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişatına son veremedi. Yavru Kartallar’da teknik direktör Derviş Deniz karşılaşma sonrası istifa etti. Yeşil-beyazlıların yeni teknik direktörünün yarın belli olması bekleniyor. Yönetimin Dr. Bekir Mehtap’tan yana seçim yapması öngörülüyor
1922 Konyaspor'da hezimet ve istifa!


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor, 21. hafta maçında sahasında Isparta 32 ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Yavru Kartal; Kadem Burak Yaşar, Fatih Mankır, Can Demir Aktav Seydi Kayasoy, Ahmet Önay, Eyüp Poyraz, Adem Eren Kabak, Şener Kaya, Güray Gazioğlu Mehmet Ali Büyüksayar ve Hacı Ömer Doğru 11’i ile çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında çok kötü bir futbol sergiledi.

ÜSTÜNLÜK RAKİPTEYDİ
1922 Konyaspor’a büyük üstünlük kuran konuk takım, 8 ve 52. dakikalarda Burak Aydın, 41. dakikada Mustafa Acar ve 47. dakikada da Gökhan Göksu ile goller bularak çok rahat bir galibiyet aldı. Yavru Kartal’da 58. dakikada kazanılan penaltı atışını da Batuhan Altıntaş kaçırdı. Altıntaş’ın vuruşunda kaleci Alp Arda gole izin vermedi. Karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılan temsilcimizde maç sonunda büyük üzüntü vardı. Hayal kırıklığı yaşayan pilot takımda teknik heyet ve oyuncuların ağzını bıçak açmadı.

ATEŞTEN ÇIKAMADILAR
Karatay Termal 1922 Konyaspor, Isparta 32 karşısında aldığı yenilgiyle 19 puanda kalarak küme düşme hattından çıkamadı ve haftayı 16. sırada tamamladı. Isparta ekibi ise 27 puana yükselerek 5. sıraya çıktı ve play-off hattına girdi. Galibiyet hasreti 6 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, 22. hafta karşılaşmasında hafta içi mesaisinde 26 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

DERVİŞ DENİZ BIRAKTI
1922 Konyaspor’da Isparta yenilgisinden sonra teknik direktör Derviş Deniz ve ekibi istifa etti. Teknik heyete devre arasında dahil olan atletik performans antrenörü Bekir Mehtap ve analist Ahmet Ergün ise görevde kaldı. Bekir’in adı yeni teknik direktör adayları arasında geçiyor. Sezona Hakan Ünal yönetiminde başlayan pilot takımda bir kez daha teknik direktör değişikliği yaşanmış oldu. 1922 Konyaspor, Derviş Deniz yönetiminde çıktığı 15 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

YÖNETİM TEŞEKKÜR ETTİ
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Derviş Deniz, yardımcı antrenörümüz Hayri Yılmaz ve kaleci antrenörümüz Alpaslan Uysal hocalarımız yönetimimize görevlerinden aflarını istediklerini iletmiş yönetim kurulumuz tarafından da uygun görülmüştür. Hocalarımız ile yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırma kararı vermiş bulunmaktayız. Teknik direktör Derviş Deniz, Hayri Yılmaz ve Alpaslan Uysal'a takımımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.  Yeşil-beyazlı ekipte yeni teknik direktör arayışları da başladı. Yeni hocanın bu hafta içinde göreve başlaması bekleniyor. Yönetim, bu noktada görüşmelerine başlarken bugün Konyaspor yönetimi ile yapılacak görüşmenin ardından yeni teknik direktörde karar kılınacak.