1922 Konyaspor'da transfer çalışması

TFF 3. Lig’de mücadele eden Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor, ligde kalabilmek için takıma tecrübeli oyuncu takviyesi yapacak
1922 Konyaspor'da transfer çalışması

Sezon başında genç ağırlıklı bir kadroyla ligin başlamasına beş gün kala toplanan 1922 Konyaspor, ligin ilk yarısında altı puan toplayabilmişti. Gol yollarında sorun yaşayan ve çoğu maçını tecrübesizlik nedeniyle kaybeden Yavru Kartallar, ligin ikinci yarısında yeni bir kimliğe bürünmeye hazırlanıyor. Göreve yeni gelen Osman Baharoğlu başkanlığındaki yeni yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi.

7 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Yeşil-beyazlı takımda performansları istenilen seviyeye gelemeyen oyunculardan Abdulsamet Kaya, Veysi Karaduman, İsmail Ekdi, Emirhan Kaya, Arda Mert Kalkan, Ahmet Türen ile yollar ayrılmış, genç kaleci Murat Köse ise U18 takımına gönderilmişti. Devre arası hazırlıklarına altı günlük izin sonrası yeniden başlayan 1922 Konyaspor’da transfer komitesi, takıma tecrübeli isimler takviye edebilmek için yoğun bir mesai içerisinde.

GENÇLERİN YÜKÜ ALINACAK

Mücadele ve tecrübeye daha çok ihtiyaç duyulan alt liglerde 1922 Konyaspor, ligin ilk devresinde genç oyunculardan oluşan bir ilk 11 ortalamasıyla sahaya çıkmıştı. Çoğu maçta tecrübesizliğin kurbanı olan Yavru Kartallar’ın üzerindeki yük bir nebze de olsa alınmış olacak. Tecrübeli oyuncularla skora gitmeyi planlayan yeşil-beyazlı takımdaki genç oyuncuların da ‘araya serpiştirilerek’ gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

 Muhabir
Etiketler :