1922 Konyaspor'dan destek çağrısı

TFF 2.Lig Beyaz Grup 20.haftasında 1922 Konyaspor sahasında Pendikspor'u konuk edecek. Çalışmalarda sona gelen yeşil beyazlılar, rakibi karşısında üç puan hedefliyor. Bunun yanı sıra 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, taraftara destek çağrısı yaptı.
1922 Konyaspor'dan destek çağrısı

TFF 2.Lig  Beyaz Grup  20.haftasında 1922 Konyaspor sahasında Pendikspor'u konuk edecek.

Çalışmalarda sona gelen yeşil beyazlılar, rakibi karşısında üç puan hedefliyor.

Bunun yanı sıra 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, taraftara destek çağrısı yaptı. 

Yeşil beyazlı kulüp Başkanı Zahir Renklibay Pendikspor ile oynanacak önemli karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada takımın taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

zahir-renklibay.jpgBaşkan Renklibay, “ İkinci yarı için hazırlık kampımız son derece verimli geçti. Antalya’da oynadığımız hazırlık maçlarında futbolcularımızın ortaya koydukları oyun ve mücadele isteği ikinci yarıya iyi başlama adına hepimize umut vermişti. Nitekim yaptığımız takviyelerle birlikte iki maçtan 6 puan çıkararak tehlikeli bölgeden kısmen olsa da uzaklaştık. Ancak kendi evimizde ve taraftarımız önünde oynayacağımız Pendik maçı çıkışımızı sürdürmek ve biraz daha yukarıya tutunmak için son derece önemli. Çocuklar hem oynadıkları futboldan zevk alıyorlar hem de her geçen hafta üst düzeyde mücadele ederek hak ettikleri puanları topluyorlar. Bizim camiamızdan istediğimiz şey gelsinler bu gençleri desteklesinler. Bu çocuklar bu desteği sonuna kadar hak ediyor. Oyuncularımızı hepimiz için son derece kritik olan bu karşılaşmada yalnız bırakmayalım. Bu haftayı da inşallah 3 puan ile kapatıp puan cetvelinde biraz daha rahatlamak istiyoruz. Taraftarlarımızı Pazar günü önce 1922 Konyaspor’umuza sonra A takımımıza destek için tribünlere bekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.