1922 Konyaspor'u Dr. Bekir Mehtap çalıştırıyor

1922 Konyaspor’da hafta sonu oynanacak Pendikspor maçının hazırlıkları yardımcı antrenör Dr. Bekir Mehtap nezaretinde gerçekleştiriliyor. Teknik direktör Derviş Deniz’in görevi bırakmasının ardından oluşan boşluk henüz doldurulamamışken, zorlu Pendik maçında takımın başında Dr. Bekir Mehtap’ın olması bekleniyor
1922 Konyaspor'u Dr. Bekir Mehtap çalıştırıyor

TFF 2.Lig’in 23. hafta maçında 1922 Konyaspor, evinde lider Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklar yardımcı antrenör Dr. Bekir Mehtap önderliğinde yapılıyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Konya’da antrenmanlar, güçlükle de olsa sürdürülüyor. Hafta içi mesaisinde bugün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşması gereken yeşil-beyazlıların maçı da kar yağışı nedeniyle TFF tarafından alınan karar neticesinde ileri bir tarihe ertelendi. Çalışmalarına ara vermeyen Yavru Kartallar, rotasını Pendik maçına çevirdi.

YENİ HOCA ARANIYOR
Geçtiğimiz hafta evinde Isparta’ya farklı mağlup olarak tepkileri üzerine çeken ve görevi bırakmak zorunda kalan teknik direktör Derviş Deniz’in istifasının ardından takımda değişimin başlaması için yönetim kolları sıvadı. Yeni hoca için masada alternatif isimler bulunurken kararın bu hafta içerisinde verilmesi bekleniyor. Dahası yeni teknik direktörün pazar günkü maçta statta olması bekleniyor. Masada Dr. Bekir Mehtap ve İlhan Palut’un uygun göreceği bir ismin olacağı tahmin ediliyor.
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER