1922 Konyaspor’un rakibi Bursaspor

Ligde ve kupada çıkış yakalayan Karatay Termal 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak.
1922 Konyaspor’un rakibi Bursaspor

Teknik Direktör Erol Mıngır yönetiminde ligde ve kupada fırtına gibi esen ve ilk mağlubiyetini son maçında Turgutluspor karşısında alan Karatay Termal 1922 Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'un konuğu olacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya giden ve kampa giren yeşil beyazlılar, genç ağırlıklı kadroyla mücadele eden Bursa temsilcisine karşı tur şansı arayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yakup Özhan yönetecek.

GENÇ YILDIZLARIN KARŞILAŞMASI

Bu sezon Türkiye'nin gündeminde olan iki genç yetenek bugünkü maçta karşı karşıya gelecek. Karatay Termal 1922 Konyaspor'un sezon başında Göztepe'den kiraladığı Ege Özkayımoğlu, yeşil beyazlı formayla lig ve kupada çıktığı 10 maçta 8 kez ağları sarsma başarısı göstererek adından söz ettirmişti. 19 yaşındaki Ege, bugün Bursaspor'lu Ali Akman'la karşılaşacak. Bursa temsilcisinin genç yeteneği Ali Akman ise bu sezon çıktığı 10 maçta 7 gol atıp 1 de asist yaparak göz doldurdu. 18 yaşındaki Akman, futbola 2013 yılında İnegölspor’da başlamış ve Bursaspor’a transfer olmuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ